FC Utrecht is hofleverancier van Oranje Onder 18. Net zoals AZ en Feyenoord leveren de Utrechters vier spelers aan de selectie van keuzeheer Bert Konterman, die voor een drietal vriendschappelijke wedstrijden 22 talenten selecteerden. 

De FC Utrecht-spelers Fabian de Keijzer, Mohamed Mallahi, Tommy St. Jago en Stijn Schilder zijn opgeroepen. Dino Janssen staat stand-by en kan dus ook nog aan de selectie worden toegevoegd.

Konterman’s keurkorps spart in de Pinatar Arena in Spanje achtereenvolgens met Tsjechië Onder 18 (donderdag 9 november, 18.00 uur), Ierland Onder 18 (zaterdag 11 november, 18.00 uur) en België Onder 18 (maandag 13 november, 13.00 uur).

De selectie van Oranje Onder 18 voor de oefeninterlands in Spanje:
Delano Ladan (ADO Den Haag), Mitchel Bakker (Ajax), Sven Botman (Ajax), Jurgen Ekkelenkamp (Ajax), Justin de Haas (AZ), Joey Jacobs (AZ), Thijs Oosting (AZ), Jasper Schendelaar (AZ), Juan Familia Castillo (Chelsea, Engeland), Dogucan Haspolat (Excelsior), Fabian de Keijzer (FC Utrecht), Mohamed Mallahi (FC Utrecht), Tommy St. Jago (FC Utrecht), Stijn Schilder (FC Utrecht), Achraf El Bouchataoui (Feyenoord), Orkun Kökcü (Feyenoord), Lutsharel Geertruida (Feyenoord), Ian Smeulers (Feyenoord), Zakaria Aboukhlal (PSV), Gregory Kuisch (PSV), Bradly van Hoeven (Sparta Rotterdam), Thomas Buitink (Vitesse).