De beloftenploeg van FC Utrecht kruist vanavond (vrijdag) de degens met Almere City FC. De Jupiler League-wedstrijd begint op De Westmaat in Bunschoten-Spakenburg om 20.00 uur.

Een tropenweek is het voor Jong FC Utrecht. Nadat de ploeg van trainer/coach Robin Pronk het maandag in Eindhoven opnam tegen Jong PSV en het vanavond speelt in Bunschoten-Spakenburg tegen Almere City FC, volgt maandag al de volgende opgave: Go Ahead Eagles-uit.

Getoond
Op De Herdgang liep de beloftenploeg van FC Utrecht maandag tegen een 2-0 nederlaag aan. Jong PSV maakte in de eerste helft het verschil tegen de Utrechters. “In het laatste half uur van de wedstrijd hebben we ons getoond. Al is dat te weinig om tegen een ploeg als Jong PSV een pot te winnen, of een punt te pakken”, vertelde oefenmeester Pronk maandagavond in Eindhoven.

Valpoort de Grote Man
Vanavond is een nieuwe kans op een goed resultaat. Almere City FC is een tegenstander die de voorbije weken met wisselend succes in actie kwam. De Flevolanders wonnen van Jong AZ (3-2), speelden gelijk tegen FC Emmen (2-2) en kregen een tikkie van Telstar (4-0 nederlaag). Arsenio Valpoort is de Grote Man in Almere dit seizoen. De lichtvoetige aanvaller scoorde deze jaargang al zeven keer.

Live verslag via social media
De wedstrijd Jong FC Utrecht - Almere City FC begint vanavond in Bunschoten-Spakenburg bij IJsselmeervogels om 20.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar bij de kassa’s van De Westmaat, vanaf 19.00 uur. Niet langs de lijn vanavond? FC Utrecht doet live verslag van de partij via Twitter, Instagram Stories en Snapchat. Daarnaast zijn flitsen van het duel te zien in het FOX Sports-programma Voetbal op Vrijdag.