De Eredivisiewedstrijd van zondag tussen Sparta Rotterdam en FC Utrecht wordt geleid door Allard Lindhout. Dat heeft de KNVB zojuist bekendgemaakt.

Lindhout krijgt in Het Kasteel assistentie van Erwin Zeinstra en Rens Bluemink. De vierde official van dienst in Rotterdam is Martin Pérez.

Bij de Jupiler League-pot van vrijdag, als Jong FC Utrecht tegenover Almere City FC staat, is de arbitrage in handen van Stan Teuben. In Bunschoten-Spakenburg assisteren Sjoerd Nanninga en Thomas Krijt hem. Jannick van der Laan is van de partij als vierde official.

Maandag reist Jong FC Utrecht af naar Deventer, waar Go Ahead Eagles de opponent is. Ingmar Oostrom is die dag de arbiter en Erik Koopman en Kevin Bodde zijn erbij als assistent-scheidsrechters. De vierde official is Jesse Rozendal. 

UPDATE: Erik Koopman wordt bij Go Ahead Eagles - Jong FC Utrecht vervangen door Frans Ozinga.