Aanvankelijk startte FCU goed aan de wedstrijd, maar al snel werden de passing, aannames en het niet voldoende druk zetten op de bal in het spel steeds minder. Hierdoor kwam Excelsior steeds beter in het spel en kon het gemakkelijk een aantal keren gevaarlijk voor de goal van FCU komen.Dit spelbeeld bleef tot aan de rust hetzelfde, Excelsior scoorde drie keer. Ruststand: 3-0.

In de tweede helft ging FCU beter voetballen en combineerde er lustig op los. Helaas duurde het te lang voordat FCU de 3-1 kon laten aantekenen. Na dit doelpunt ging FCU steeds meer aandringen bij Excelsior en kon kort voor tijd de 3-2 maken. Met nog een aantal minuten te spelen probeerde FCU nog wel de gelijkmaker te forceren, maar dit lukte niet meer en zo eindigde de wedstrijd in een 3-2 overwinning voor de thuisploeg..