De FC Utrecht Experience

Beleef tijdens de FC Utrecht Voetbalkampen, Voetbalschool en Voetbalclinics hoe het is om te trainen bij de FC Utrecht Academie. Je beleeft plezier en je krijgt de speelwijze van FC Utrecht mee: dynamisch, passie en strijd, volhardend, naar voren gericht, resultaatgericht. 

Onder leiding van FC Utrecht-jeugdtrainers word je gemotiveerd te werken aan techniek, inzicht, motoriek, specifieke kwaliteiten, mentaliteit en teamspel. Tijdens de FC Utrecht Experience voetbalkampen, voetbalschool en clinics krijg je training van verschillende goede trainers. Dit zijn trainers van de FC Utrecht Academie en talentvolle trainers van regionale partnerclubs, die wij extra opleiding en begeleiding geven.

Vragen? neem contact op!

Visie

De FC Utrecht Experience organiseert leuke en leerzame voetbalevenementen ter bevordering van plezier, ontwikkeling en prestatie van jeugdspelers én jeugdtrainers in de regio Utrecht.

Lees hier meer over onze visie

Coach Academy

De FC Utrecht Coach Academy biedt zowel beginnende als gevorderde jeugdtrainers van onze partnerclubs opleidingen om hen op praktische wijze verder helpen in hun ontwikkeling. 

Meer lezen