't Wed & Waard Lounge

De ’t Wed & Waard Lounge is een plek waar de gezelligheid van ‘t Wed zijn plaats heeft gevonden in Stadion Galgenwaard. De sfeervolle Lounge is met haar gevoel van betrokkenheid en gastvrijheid dé ontmoetingsplek voor het MKB van ondernemend Utrecht geworden. Dé plek om te discussiëren over de tactiek, het resultaat en de business.

In de ’t Wed & Waard Lounge bereiden vier lokale horecapartners (Broers, Bram, Zussen en de Rechtbank) de heerlijkste gerechten voor u. Aan de grote centrale bar zijn uw favoriete drankjes verkrijgbaar en na afloop kunt u de spelers ontmoeten die samenkomen in deze Lounge. Met altijd live-entertainment is het tot lang na het fluitsignaal gezellig!

Uw arrangement bestaat uit een luxe lederen seat op de hoofdtribune met perfect zicht op het veld. Gedurende het gehele arrangement kunt u door middel van waarde op de gratis verkrijgbare FC Utrecht Betaalkaart naar wens uw catering afnemen bij de lokale, Utrechtse restaurants. Na afloop bent u dichtbij uw auto, op de voor u gereserveerde parkeerplek.

Samengevat beschikt u over de volgende faciliteiten:

  • Toegang tot alle thuiswedstrijden in de Eredivisie
  • Luxe lederen seat op de hoofdtribune
  • Voetbalsnacks na afloop
  • Per twee seats één parkeerkaart
  • Toegang tot een jaarlijks evenement

Voor meer informatie over de ’t Wed & Waard Lounge kunt contact opnemen met Vincent Imhof, Salesmanager bij FC Utrecht Business. Hij is te bereiken door een e-mail te sturen naar of door te bellen met 06-22393413. Wilt u dat Vincent contact met u opneemt? Vul dan het formulier aan de zijkant van deze pagina in. 

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

4Launch hummel_Sport_Logo_Black_horizontal logo_H&H_2_wit Amstel website

Onlinepartner

tres