Ervaar de Business Club op lounge niveau

In onze zakelijke ontmoetingslounges kom je de hele avond niets te kort. Nodig collega’s of relaties uit voor een volledig verzorgde ervaring met perfect zicht op het veld.

Waar kan je op rekenen

Samenkomen, inspiratie opdoen en kennis delen is precies waar de verschillende lounges van FC Utrecht voor staan. Daarnaast wordt je verzekerd van de volgende voordelen:

  • Toegang tot alle thuiswedstrijden van FC Utrecht in de Eredivisie en wedstrijden voor de TOTO KNVB Beker (tot 1/8 finale)
  • Luxe lederen seat op de hoofdtribune met perfect zicht op het veld
  • Gastheer of gastvrouw op wedstrijddagen
  • Voorrang en korting op tickets bij overige thuiswedstrijden van FC Utrecht
  • Toegang tot evenementen van de FC Utrecht Business Club

Exclusieve voordelen van de ‘t Wed & Waard

Vanaf 2.950 euro

Netwerken op z’n Utregs doe je in ’t Wed & Waard: de lounge waar vooral Mkb’ers samenkomen en zich hartstikke thuis voelen. Voetbal beleef je samen op een luxe stoel vanaf de hoofdtribune. Vóór de wedstrijd staat er een maaltijd voor je klaar en na de wedstrijd kun je blijven hangen voor een borrel en live-entertainment. Gezelliger dan dit wordt het niet.

  • Inclusief catering (lichte maaltijd voor de wedstrijd en drankjes zijn inbegrepen)
  • Live-entertainment na afloop van de wedstrijd

Exclusieve voordelen van de Executive Lounge

Vanaf 5.500 euro

De meest exclusieve hospitalityvorm in Stadion Galgenwaard: de Executive Lounge. Daar, op de derde verdieping met een prachtig zicht op het veld, wordt alles voor jouw bedrijf tot in de puntjes verzorgd en zijn de allerhoogste hospitality standaarden van toepassing. Door het hoogwaardige karakter van de Executive Lounge is deze hospitality-vorm uitermate geschikt voor het uitnodigen van uw belangrijkste zakenrelaties of prospects.

  • Eigen gereserveerde tafel voor uw bedrijf
  • Uitgebreid driegangen-menu inclusief bijpassend wijnarrangement
  • Na afloop van de wedstrijd toegang tot 't Wed & Waard

Interesse?

Michel Renssen

Maak kennis met Michel Renssen
Sales & Partnership Manager

We maken graag kennis. Dan bespreken we samen hoe je de Business Club van FC Utrecht het beste kunt ervaren. Vul het contactformulier in of bel 06-12831376 om in contact te komen met Michel.

Kies je ervaring

Kies je ervaring

Welke lounge spreekt je het meest aan?

Jouw gegevens

Hoe kunnen we jou het beste benaderen om je aanvraag in orde te maken?

Ook interessant

Onze Business Club

Met meer dan 450 ondernemingen uit verschillende sectoren vind je altijd een gemeenschappelijke deler in het kloppend hart van zakelijk Nederland.

Lees meer
230108 150959 Fcubgg 3830 2048Px

Partnerships & Exposure

Bereik meer dan 320.000 voetballiefhebbers in samenwerking met FC Utrecht. Met voetbal als populairste sport van Nederland zijn wij een graag ingezette media.

Lees meer
20220916 195827 FCU LR