Zaterdag 5 augustus Open Dag

28 juli 2017

Op zaterdag 5 augustus vindt in en rond Stadion Galgenwaard de jaarlijkse Open Dag van FC Utrecht plaats. Join us en schreeuw het team naar de Eredivisie-opener in Den Haag een week later!

Spelerspresentatie
De Open Dag begint om 12.00 uur. Het moment waar iedereen naar uitkijkt? De spelerspresentatie in Stadion Galgenwaard. Die start om 14.30 uur en is rond 15.15 ten einde. Daarna nemen de spelers natuurlijk uitgebreid de tijd voor handtekeningen.
 
Foodtrucks & kinderplein
Tussen alle interactieve elementen door zorgt FC Utrecht ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Met een verzameling aan foodtrucks en een speels kinderplein doet de Open Dag van FC Utrecht aan als een echte kermis! Wat het helemaal mooi maakt: de Sky-Watch, een attractie die je 45 meter de hoogte in slingert, zodat je opperbest kunt genieten van het mooiste plekkie op aard.

Vloggers
De prestaties van FC Utrecht in Nederland en daarbuiten? Die zijn ook bij de populaire vloggers opgevallen. VVBasVV, Prank by Ama & FC Roelie zijn 5 augustus daarom ook aanwezig op het Herculesplein om de dag in beeld te brengen. Wie spot het eerst het nieuwe uitshirt van seizoen 2017-2018? Dat tenue wordt tijdens de Open Dag namelijk voor het eerst gepresenteerd.

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres