Wedstrijddagen

Op wedstrijddagen is FC Utrecht op verschillende manieren actief om het de supporters zo goed mogelijk naar de zin te maken en de beleving in het stadion voor iedereen zo speciaal mogelijk te maken. Tijdens de wedstrijddag vinden verschillende initiatieven plaats om elke supporter een speciale dag te bezorgen.

Charitybox

De Charitybox is zonder twijfel één van de mooiste skyboxen in Stadion Galgenwaard. Deze skybox is speciaal ingericht om mensen, met een bijzonder verhaal of verzoek, een steuntje in de rug te bieden. Meestal gaat het hierbij om supporters met een ernstige ziekte, laatste wens of supporters die om wat voor reden dan ook geen plaats kunnen nemen op de reguliere publiekstribune. Met dank aan de gastheren/gastvrouw is deze Charitybox al jaren een uniek plekje in Stadion Galgenwaard.

Vak Vanuit het Hart

Naast de Charitybox zijn er meer speciale locaties in het stadion te vinden. Zo is er het Vak Vanuit het Hart. FC Utrecht ontvangt wekelijks verschillende verzoeken. Het Vak vanuit het Hart wordt elke thuiswedstrijd bezocht door mensen waarvoor het niet vanzelfsprekend is om naar een wedstrijd van FC Utrecht te komen kijken.

MIVA

FC Utrecht kent al jaren twee mindervaliden-tribunes. De Blindentribune, speciaal voor mensen met een visuele beperking, waarbij de wedstrijd live te volgen is via speciale verslaggevers door middel van een headset. Daarnaast biedt de Rolstoeltribune in Stadion Galgenwaard vijftig plaatsen voor supporters in een rolstoel.

Twelvie

Naast de tribunes in het stadion wordt er ook buiten het stadion voor de beste wedstrijdbeleving gezorgd, door middel van Twelvie. Een speciale robot, beschikbaar gesteld door T-Mobile, geeft kinderen uit het Wilhelmina Kinderziekenhuis een uniek kijkje achter de schermen in het voetbalstadion.

Wensen en verzoeken

Tot slot worden er bij FC Utrecht naast alle speciale tribunes ook bij elke wedstrijd en buiten de wedstrijden om en wensen en verzoeken behandeld. Bij FC Utrecht komen er regelmatig bijzondere verzoeken binnen om wensen, activiteiten en evenementen te realiseren. Het afgelopen jaar heeft FC Utrecht vele verzoeken mogelijk gemaakt. Van het beschikbaar stellen van Stadion Galgenwaard voor trouwfoto's tot het aankleden van een uitvaart. Op deze manier helpt FC Utrecht haar supporters om hun wensen en verzoeken te realiseren.

Wens of verzoek?

Vragen vanuit het hart of een bijzonder verzoek? Neem contact op via onderstaand formulier.

Voor het verzenden van het formulier dien je akkoord te gaan met de Privacyvoorwaarden