FC Utrecht Fonds

Bij FC Utrecht geloven we sterk in de kracht van ons logo, de betrokkenheid van onze supporters en de inzet van de Utrechtse gemeenschap om positieve verandering teweeg te brengen. In samenwerking met Unibet lanceren we het FC Utrecht Fonds, waarmee we sociale en maatschappelijke initiatieven ondersteunen die mensen in beweging brengen en de sociale interactie bevorderen. Samen kunnen we vanuit het hart een positieve impact hebben op de ontwikkeling en gezondheid van inwoners uit Utrecht.

Elke maand nodigen we Utrechtse initiatiefnemers uit om hun ideeën met ons te delen. Heb jij een initiatief dat zich richt op de gezondheid van Utrechters en/of het versterken van sociale interactie? Dan kun je een aanvraag indienen voor een financiële bijdrage van maximaal €1.970,-. Of het nu gaat om sportactiviteiten, workshops,  evenementen, buurtbijeenkomsten of andere impactvolle initiatieven, we staan open voor jouw inspirerende voorstellen.

Maandelijks zal een jury, afkomstig vanuit de club, FC Utrecht Foundation en supporters, uit alle inzendingen het meest veelbelovende initiatief selecteren dat het potentieel heeft om onze Utrechtse gemeenschap positief te beïnvloeden. Het FC Utrecht Fonds biedt een kans voor lokale helden om hun ideeën werkelijkheid te laten worden en het verschil te maken.

Heb jij een goed idee maar ontbreekt het je aan de financiële middelen om dit uit te voeren? Waar wacht je nog op? Deel jouw idee met ons door de onderstaande vragen in te vullen en draag bij aan een gezonder en meer verbonden Utrecht. Samen zijn we Utrecht!

Voor vragen over het initiatief of over het indienen van een aanvraag, kun je contact opnemen met de FC Utrecht Foundation via: vanuithethart@fcutrecht.nl

Voorwaarden voor deelname

  • Contactgegevens Vul je persoonlijke gegevens in en eventuele documenten van je organisatie of stichting.
  • Communicatieverplichting Verbind jezelf aan het FC Utrecht Fonds in jouw communicatie over het initiatief.
  • Verantwoording Leg verantwoording af over het initiatief binnen twee maanden na afloop.
  • Regio Utrecht Het initiatief moet plaatsvinden in de regio Utrecht.
  • FIT-component Het initiatief moet gericht zijn op een van de FIT-componenten: fysiek, mentaal, sociaal of financieel fit.
  • Budgetbesteding Het verleende budget moet worden gebruikt voor het welzijn van anderen.
  • Tijdlijn Het toegekende bedrag moet binnen drie maanden worden ingezet.
  • Communicatie FC Utrecht mag communicatie rondom het initiatief creëren en delen via haar eigen kanalen.

Aanmeldformulier

Door het invullen van het formulier dien je akkoord te gaan met de Privacyvoorwaarden.