Vandaag is om 17.40 uur (vijf minuten eerder dan te doen gebruikelijk) weer een nieuwe uitzending van FC Utrecht.TV op FOX Sports Eredivisie 3 te zien. Deze week een item met Anthony Berenstein, Cedric van der Gun en de voorbeschouwing met Jens Toornstra. In de week van FC Utrecht aandacht voor meer nieuws rondom de club, met onder andere een bijzonder fraai doelpunt van FC Utrecht O19.

Anthony Berenstein
FC Utrecht O17-aanvaller Anthony Berenstein heeft zich met Nederland onder 17 jaar geplaatst voor het EK dat in mei plaats gaat vinden in Malta. Het allesbeslissende duel tegen Frankrijk werd met 3-1 gewonnen en de aanvaller van FC Utrecht was wederom van grote waarde. FC Utrecht.TV was bij de ontmoeting met Frankrijk en sprak met het talent Berenstein. Ook komt KNVB-coach Maarten Stekelenburg aan het woord en zijn beelden van de wedstrijd te zien.

Cedric van der Gun
In de laatste minuut schoot de weer volledig herstelde aanvaller Cedric van der Gun de 2-2 tegen de touwen. FC Utrecht.TV volgde de aanvoerder van FC Utrecht tegen NAC Breda en maakte exclusieve beelden.

Voorbeschouwing SC Cambuur en ADO Den Haag
In de nasleep van het spectaculaire gelijkspel tegen NAC Breda, staan deze week twee belangrijke wedstrijden op het programma.  Vanavond om 18.45 uur wordt in Stadion Galgenwaard afgetrapt tegen SC Cambuur en zondag staat de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag om 12.30 uur op het programma. Er wordt vooruitgeblikt op deze belangrijke wedstrijd met Jens Toornstra.