Unieke wedstrijd, uniek aandenken

14 augustus 2017

Iedereen die woensdag FC Utrecht - FK Zenit Sint-Petersburg bezoekt, krijgt een gratis wedstrijdsjaal.

Een leuk cadeau voor iedereen die woensdag de wedstrijd FC Utrecht - FK Zenit Sint-Petersburg bezoekt: bij binnenkomst wordt een gratis wedstrijdsjaal uitgereikt. Een uniek aandenken voor een unieke partij; want zo mag het treffen met de UEFA Cup-winnaar van 2008 toch best genoemd worden!

Wie een sjaal in ontvangst neemt, krijgt daar ook een flyer bij. Daarop staan instructies over wat vlak voor aftrap van de wedstrijd met de sjaal te doen. FC Utrecht hoopt uiteraard dat aan de oproep gehoor wordt gegeven, zodat vlak voor zessen woensdagavond zich een prachtige sfeeractie voltrekt in Stadion Galgenwaard.

De wedstrijd FC Utrecht - FK Zenit Sint-Petersburg begint woensdag in Stadion Galgenwaard om 18.00 uur. Voor de heenwedstrijd van de Europa League play-off zijn tickets verkrijgbaar via INTERNET en in de FC Utrecht Fanshop. Die is van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur open. Ook als je geen FC Utrecht Seizoen- of Clubkaart hebt, kun je een ticket aanschaffen door je online of in de Fanshop te registreren!

Stadion Galgenwaard gaat woensdag om 16.30 uur open.

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres