AZ O16- FC Utrecht O16 5-0

In de eerste 10 minuten kreeg FCU een aantal goede kansen maar kon niet voorkomen dat AZ op voorsprong kwam. Doordat er op sommige situatie niet goed geanticipeerd werd kon AZ zelfs in de eerste helft uitlopen naar 3-0.

In de tweede helft kon FCU de eerste 15 minuten iets meer domineren. Er was iets meer rust aan de bal maar de gasten kwamen niet tot scoren. AZ kreeg na deze 15 minuten weer meer grip op de wedstrijd en door een tweetal rustig uitgevoerde aanvallen kon AZ uitlopen naar 5-0. FCU kon hierna geen vuist meer maken en moest alleen maar verdedigen om niet nog meer doelpunten tegen te krijgen. Niet altijd fijn om te vermelden maar vandaag pakte AZ een meer dan verdiende overwinning.

Ajax O15 - FC Utrecht O15 1-0 (beker)

De kwartfinale van de beker uit tegen Ajax. Een paar weken geleden werd het thuis voor de competitie nog 4-1 voor FC Utrecht, vandaag werd FC Utrecht uitgeschakeld in de beker door een 1-0 verliespartij. De eerste helft kreeg FC Utrecht zeker 3 á 4 kansen om te scoren. Helaas kon de keeper van Ajax keer op keer redden. Ajax kwam vervolgens op voorsprong door een razend snelle counter uit een eigen vrije trap van FC Utrecht.

Ook de tweede helft kreeg FC Utrecht een grote kans om te scoren, maar wederom stond de keeper van Ajax in de weg. In het spel had FC Utrecht een licht voordeel, maar zonder te scoren stond FC Utrecht uiteindelijk toch met lege handen. Met een kleine voorsprong op Ajax en AZ in de competitie en nog vijf wedstrijden te spelen, kan FC Utrecht O15 zich nu volledig gaan focussen op de competitie!