Roda JC O16 - FC Utrecht O16 0-3

FCU nam in de wedstrijd tegen Roda JC gelijk het initiatief en dicteerde de gehele wedstrijd. Door vroeg druk te zetten kon Roda JC erg moeilijk aan voetballen toekomen en mocht het een wonder heten dat het met rust pas 0-1 was. Mogelijk kwam dit doordat Roda JC erg inzakte en voor het eigen doel bleef hangen.

In de tweede helft een gelijk speelbeeld als in de eerste helft. Al kreeg Roda JC een sporadisch kansje omdat FCU zich bewust wat liet inzakken. FCU kreeg toch weer de betere kansen. Er werd er nog twee keer gescoord en dit resulteerde in een zeer terechte 0-3 oververwinning.

Zeeburgia O15 - FC Utrecht O15 2-1

FC Utrecht speelde een lastige uitwedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van Zeeburgia. Vaak verloor FCU de tweede bal, waardoor het balbezit merendeel voor Zeeburgia was. FCU kreeg wel de eerste grote kans in de wedstrijd, maar de FCU-speler schoot de bal op de keeper. Voor de rust was ook Zeeburgia nog gevaarlijk met een schot op de paal.

De tweede helft begon erg slecht voor FCU. Na een balverovering tussen de eigen keeper en de verdediger in, kon de speler van Zeeburgia de bal in het lege doel schieten. Acht minuten later werd het ook nog eens 2-0 door een mooie omhaal uit een hoekschop. Vlak voor tijd deed FCU nog wat terug, maar verder dan de 2-1 einduitslag kwam FCUt niet. De gasten misten vandaag de agressiviteit en de intenties voor een overwinning.

FC Utrecht O14 - PEC Zwolle O14 1-0

FCU ging vanaf de aftrap goed van start. Het elftal zette de tegenstander vast en gaf druk naar voren. De resulteerde in de eerste 2 minuten gelijk in 2 corners die bijna succesvol waren voor de Utrechters. De eerste helft kwamen de bezoekers er maar sporadisch uit en dit was de verdienste van FCU. De kansen kwamen voornamelijk uit stilstaande situaties, maar de ruststand bleef echter 0-0.

De tweede helft begon zoals de eerste. Veel druk en passie van de thuisclub. Doelpunten leverde dit nog niet op. PEC speelde op de counter en kwam nu meer voor het FCU doel dan in de eerste helft. Maar ook dit leverde PEC Zwolle geen goal op. Vijf minuten voor tijd kwam de bevrijding voor FCU. Met een prachtig afstandsschot van buiten de 16 meter kwam FCU verdiend op een 1-0 voorsprong en deze werd niet meer uit handen gegeven.

FC Twente O12 - FC Utrecht O12 2-0

Heel vroeg ging vanochtend al de wekker voor FCU. Een vroege uitwedstrijd bij FC Twente stond te wachten. De eerste helft ging goed van start en FCU kreeg al vroeg een paar kansen. FC Twente kwam langzaam meer in de wedstrijd door vroeg druk te zetten, waardoor FCU de bal moeilijk kwijt kon. Ook schoof FC Twente goed in, waarmee FCU het lastig had. Dankzij een paar fantastische reddingen hield de keeper ons op de been.

In de rust werden afspraken gemaakt en FCU begon met goede moed aan de tweede helft om de overwinning binnen te kunnen slepen. Helaas kwam FC Twente met een halve omhaal op een 1-0 voorsprong. FCU probeerde terug in de wedstrijd te komen, zonder echt kansen af te dwingen. FC Twente maakte kort daarna de 2-0. Dit was tevens de einduitslag.