NAC Breda O16 - FC Utrecht O16 8-2

De wedstrijd begon direct met een goed druk op de bal zettend NAC waar FCU moeite mee had. Beide teams kregen in de eerste 5 minuten enorme kansen waardoor het zomaar 2-2 had kunnen staan. FCU kreeg maar geen vat op de wedstrijd en NAC bleef kansen krijgen en kon voor rust uitlopen naar 3-0.

In de 2de helft waarin er door FCU snel geprobeerd werd snel de aansluitende treffer te maken. De kansen waren er, maar werden niet benut. NAC kon via snelle counters eruit komen en gemakkelijk scoren. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een beschamende 8-2 nederlaag. Een totale off-day voor FCU.

FC Utrecht O13 - De Graafschap O13 2-1

FCU had in de eerste 10 minuten wat moeite om in het eigen spel te komen, maar wist daarna De Graafschap redelijk onder druk te houden. Uit de paar keer dat de vleugels werden gezocht ontstonden ook wat mogelijkheden, maar die werden niet benut. De eerste helft leek met een 0-0 stand te worden bereikt maar 2 minuten voor het rustsignaal wist De Graafschap te scoren 0-1.

Na de rust zocht FCUt meer en meer de aanval. Er kwamen kansen, maar de afronding wilde maar niet lukken. De Graafschap leek de winst voor het grijpen te hebben, maar de niet aflatende inzet van FCU werd beloond. Een schitterend genomen vrije trap bracht de gelijkmaker. En nog geen 2 minuten later wisten we weer te scoren. De 2-1 voorsprong werd de laatste paar minuten goed verdedigd en de verdiende overwinning binnengesleept. Een mooie teamprestatie.

Foto's: Ron van Dongen.