FC Utrecht O16 - Sparta Rotterdam O16 3-1

Gelijk vanaf het beginsignaal  had FC Utrecht het betere van het spel en dit resulteerde in een aantal goede kansen welke nog niet benut werden. Toch kon het goede spel met druk naar voren voortgezet worden en voor de rust kon de 1-0 worden genoteerd.

In de tweede helft een onrustig spelend FCU. Er kon geen druk meer gezet worden zoals in de eerste helft. Toch bleef FCU wel proberen te voetballen. Doordat het wat onrustiger was kon Sparta meer voetballen en de 1-1 maken. Na deze goal bleef FCU weer proberen druk na voren te zetten.  Op sommige momenten lukte dat goed, waardoor de thuisploeg met een verdiende 3-1 overwinning kon winnen

Feyenoord O15 - FC Utrecht O15 1-1

Vanwege een afgelast programma in januari speelde FC Utrecht O15 vandaag nogmaals tegen Feyenoord O15. Vorige week wist FC Utrecht thuis nog 3-1 te winnen, vandaag hielden beide ploegen elkaar op een 1-1 gelijkspel. Feyenoord had het betere van het spel, maar werd voornamelijk gevaarlijk uit slordige momenten van FC Utrecht. De lange bal werd vaak gespeeld door de Utrechters en zo nu en dan kwamen hier kansjes uit. Na driekwart wedstrijd kwam FC Utrecht op een 0-1 voorsprong uit een vrije trap. De bal werd goed verlengd met het hoofd en uiteindelijk binnengeschoten langs de Feyenoordkeeper. Wanneer FC Utrecht net denkt aan de overwinning is de aanvaller van Feyenoord de keeper en verdediger te slim af en kan zodoende de 1-1 eindstand op het scorebord neerzetten. Volgende week moet FC Utrecht opnieuw aan de bak om de koppositie vast te houden, dan is SC Heerenveen de tegenstander.

ADO Den Haag O10 - FC Utrecht O10

Vorige week tegen Ajax een goede prestatie neergezet, nu naar Den Haag. Het was regenachtig, koud en dus een zwaar veld.En vandaag helaas geen wisselspelers.Vanaf de aftrap was duidelijk dat ADO geen makkelijke tegenstander zou worden. Het werd een wedstrijd met verschillende gezichten, dan met zeer goed voetbal en dan zwoegen om In de wedstrijd te blijven, maar in ieder kwartier toch de bovenliggende partij. Het was goed om te zien dat de technische vaardigheden in combinatie met spelinzicht maakten dat we de winst naar ons toe wisten te trekken. Uitslag 15-27.