FC Utrecht O15 – Feyenoord O15  1-1

FC Utrecht moest genoegen nemen  tegen Feyenoord met 1 punt. De jongens hebben hard gewerkt maar het mocht gewoon niet lukken om 3 punten te behalen. FCU stond goed georganiseerd. Met een goed diepgaand middenveld werd FCU nog een aantal keren gevaarlijk voor het doel van Feyenoord. De ruststand was 0-0.

In de 40ste minuut kwam FCU op voorsprong. De gasten uit Rotterdam maakten in de 60ste minuut gelijk. In de spannende slotfase kregen beide teams nog mogelijkheden. Al met al een verdiend punt voor de FCU.

FC Utrecht O13 - Vitesse O13 1-0

Een zwaarbevochten  overwinning voor FCU. Met veel inzet en onverzettelijkheid wist FCU deze wedstrijd met 1-0 te winnen. Het eerste doelpunt viel al na twee minuten uit een prachtig genomen vrije trap. Daarna wisten de jongens het eerste kwartier Vitesse onder druk te houden door goed met druk naar voren te spelen. Vitesse kwam gedurende de eerste helft beter in zijn spel en ze wisten zich vaker onder de druk van FCU uit te voetballen. Zij kregen ook een paar mooie kansen.

Na de rust bleef de defensie van FCU overeind tegen een aanvallend Vitesse. De eerste overwinning, behaald via een wedstrijd waarin de FCU heeft laten zien tot de laatste minuut te kunnen strijden.

Foto's: Ron van Dongen