Vitesse O16 - FC Utrecht O16 2-2
FC Utrecht O16 speelde de lastige uitwedstrijd tegen Vitesse O16. In de eerste helft was het in Arnhem een gelijk opgaande strijd waarbij van beide kanten kansen werden gecreëerd, al leverde dat tijdens het eerste halfuur geen doelpunten op. Vitesse O16 sloeg in de slotfase van de eerste helft toe; kwam op 1-0 en 2-0. Maar na de rust herpakte FC Utrecht O16 zich. De Utrechters zetten meer druk op het Arnhemse doel en dat leverde de aansluitingstreffer op (2-1). Daarna bleef FC Utrecht O16 aandringen en hoog druk geven op de bal. Vitesse O16 kwam daardoor moeilijker toe aan voetballen. De Utrechtse pressie resulteerde in de 2-2. Daarna waren er in Gelderland nog wel kansen, maar geen goals meer.

FC Utrecht O15 - FC Volendam O15 2-1

FC Groningen O13 - FC Utrecht O13 1-1
FC Utrecht O13 kwam niet zo lekker uit de startblokken in Groningen. Daar zette FC Groningen O13 vroeg druk op de Utrechters, die daardoor moeite hadden met het vinden van de voorwaartsen. FC Groningen O13 profiteerde van Utrechts balverlies en kwam op die manier na een dik kwartier op een 1-0 voorsprong. In de rust werden de puntjes op de i gezet en een feller spelend FC Utrecht O13 kwam in de 47ste minuut op 1-1. Daarna bleef FC Utrecht O13 zeer dominant spelen, alleen de winnende treffer bleef uit.

Klik voor uitgebreide wedstrijdverslagen van de desbetreffende duels op de uitslagen van FC Utrecht O19 - FC Volendam O19 (3-2) en FC Volendam O17 - FC Utrecht O17 (2-3).

Foto's: Ron van Dongen