Tele2 doneert shirt aan Vrienden WKZ

11 december 2016

Naam op rug FC Utrecht in teken van zieke kinderen

Tijdens het bezoek van de selectie aan het Wilhelmina Kinderziekenhuis afgelopen dinsdag is door patiëntjes Pien en Jari het speelshirt onthuld voor de wedstrijd tegen Heracles Almelo vandaag. FC Utrecht speelt speciaal voor de gelegenheid met 'Vrienden WKZ' achterop de rug. 

FC Utrecht algemeen directeur Wilco van Schaik en Tele2 directeur Barry Wissink ondersteunden het duo tijdens een persconferentie in het auditorium van het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht, een moment dat werd gadegeslagen door acht selectiespelers en tientallen kids met ouders.

Rugsponsor Tele2 heeft -niet voor het eerst dit seizoen- speciaal de rugpositie afgestaan aan de Vrienden van WKZ, de Stichting die zich bezighoudt met de financiering van projecten die het verblijf van ouders en kinderen in het ziekenhuis veraangenamen. Tele2 directeur Wissink: "Bij de start van de samenwerking met FC Utrecht hebben wij onszelf voorgenomen onze rugsponsoring in te zetten om maatschappelijke doelen te ondersteunen. Vrienden WKZ voldoet aan alle maatstaven die wij hierbij in gedachten hebben. Wij hopen met dit gebaar het ziekenhuis te kunnen helpen met de geplande projecten en initiatieven."

​Het bezoek aan het Wilhelmina Kinderziekenhuis wordt vandaag  bij het duel FC Utrecht – Heracles Almelo vervolgd. Kinderen en personeel van het Wilhelmina Kinderziekenhuis wonen de wedstrijd bij en vormen de lineup. Met de speciale blauwe kerstmutsjes vragen zij om een gulle gift: die is mogelijk bij de betalingen met de betaalkaart bij de food- en drankcounters. 
 

20161206_Bezoek-WKZ-9836

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres