Technische staf FC Utrecht blijft intact

13 april 2016

De aflopende contracten van assistent-trainer Sjors Ultee en keeperstrainer Stefan Postma van FC Utrecht zijn verlengd, evenals de verbintenis van trainer/coach Robin Pronk van Jong FC Utrecht. De technische staf van FC Utrecht blijft zodoende intact.

De overeenkomst van Ultee is met één seizoen verlengd. De Utrechter gaat na de zomerbreak zijn derde seizoen in als assistent-trainer. Voorheen was hij al als jeugdtrainer actief bij FC Utrecht. “Sjors is een jonge, talentvolle trainer met passie voor zijn vak”, zegt Technisch Manager Erik ten Hag van FC Utrecht. “Sjors is een belangrijke schakel in de technische staf. Hij speelt onder andere een belangrijke rol in de analyse van de komende tegenstander en is zeer nauw betrokken bij de ontwikkeling en integratie van talenten uit de academie in de eerste selectie."

Postma signeerde een nieuwe verbintenis die loopt tot medio 2018. In de persoon van ex-doelman Postma, die bij FC Utrecht doorbrak in het betaalde voetbal en sinds 2012 keeperstrainer is in de Domstad, heeft de club een vakman in huis, vindt Ten Hag. “Stefan weet wat er gevraagd wordt van een doelman op het hoogste niveau. Dit brengt hij dagelijks in de praktijk door de doelmannen van het eerste te trainen, te coachen en te begeleiden in relatie tot hun specifieke positie en team. In de afgelopen jaren heeft hij het keepersplan FC Utrecht breed ontwikkeld en hij blijft hiervan de coördinatie voeren."

Trainer/coach Pronk van Jong FC Utrecht heeft voor één jaar bijgetekend in Utrecht. “Jong FC Utrecht stroomt na de zomerstop in de nieuwe voetbalpiramide in. Onder leiding van Robin is die ploeg momenteel verwikkeld in een spannende strijd, met als inzet het niveau van de instroom”, zegt Ten Hag. “We zijn er blij mee dat, ongeacht de uitkomst van die strijd, wij met Robin als trainer/coach voor de beloftenploeg deze nieuwe uitdaging kunnen aangaan.” 

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres