Aurelio Oehlers

Aurelio Oehlers

Leeftijd 18 jaar
Nationaliteit Nederland/Suriname
Positie Aanvaller

Statistieken Seizoen 2022 - 2023

Dit zijn de statistieken voor alle officiële wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie.

1

Gespeeld

0

Doelpunten

0

Assists

Over Aurelio Oehlers

Op 15-jarige leeftijd zet Aurelio Oehlers op 20 september 2019 zijn handtekening onder zijn eerste profcontract. De aanvaller is ruim twee jaar eerder in de jeugdopleiding van FC Utrecht gaan spelen. Voordat hij het FC Utrecht-shirt aantrekt, komt hij ook uit voor Ajax, Sporting Almere en ASC Waterwijk.

Vanaf het seizoen 2021/2022 maakt Oehlers deel uit van de selectie van Jong FC Utrecht. Maar al eerder, in de jaargang 2020/2021, komt hij voor het eerst met dat team in de Keuken Kampioen Divisie in actie. Op 16-jarige leeftijd debuteert Oehlers in het betaalde voetbal, in een uitwedstrijd tegen De Graafschap.

Het contract van de aanvaller, die jeugdinterlands speelt voor Oranje Onder 15 en Oranje Onder 16, wordt in september 2021 opengebroken en verlengd tot medio 2024. “Ik wil nu zoveel mogelijk minuten gaan maken bij Jong FC Utrecht. Vanuit daar wil ik verder gaan kijken naar het eerste elftal, daar wil ik uiteindelijk gaan vlammen”, zegt Oehlers tijdens een interview naar aanleiding van het ondertekenen van die nieuwe overeenkomst.