SVVU vraagt definitief faillissement aan

10 januari 2014

Stichting Vrouwenvoetbal Utrecht is genoodzaakt definitief het faillissement aan te vragen.

Begin november 2013 kondigde het bestuur aan het faillissement voor de stichting aan te vragen. Het blijkt ondanks de hulp en facilitaire ondersteuning van een aantal partners financieel niet haalbaar om op semiprofessioneel niveau vrouwenvoetbal in Utrecht te laten voortbestaan.

Naar aanleiding van dat persbericht stonden enkele betrokken partijen in de omgeving van Utrecht op om alsnog mogelijke scenario’s te onderzoeken met als doel om een faillissement af te wenden en een stevige financiële basis te leggen voor de toekomst. En een oplossing leek op een gegeven moment heel dicht bij te zijn.

Helaas moeten wij constateren dat dat uiteindelijk niet gelukt is. Het bestuur van Stichting Vrouwenvoetbal Utrecht is daarom genoodzaakt om de faillissementsaanvraag definitief in te dienen bij de Utrechtse Rechtbank. De organisatie en alle betrokkenen hebben er alles aan gedaan om het tij te keren en dan is het heel teleurstellend als dat uiteindelijk niet lukt.

De wedstrijden van de FC Utrecht Vrouwen zullen nog doorgaan totdat de rechtbank een definitieve uitspraak doet over het faillissement.

Het Bestuur van de Stichting Vrouwenvoetbal Utrecht

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres