Voor eeuwig en altijd in ons rood-witte hart

FC Utrecht kent twee mogelijkheden om jouw laatste wens in vervulling te laten gaan.

UITSTROOIVELD

Het met Galgenwaardgras begroeide FC Utrechtveld ligt op het terrein van Gedenkpart Daelwijck en is voorzien van stadionstoeltjes en een speciaal ontworpen clubbeeld van kunstenaar Jelle Geertsma.

De speciaal ingerichte plek maakt het mogelijk voor FC Utrecht fans en hun nabestaanden om het afscheid écht persoonlijk te maken. Nabestaanden van FC Utrecht supporters kunnen hier de as van hun overleden dierbare verstrooien en hun dierbare herdenken in een omgeving die het vertrouwde FC Utrecht uitstraalt.

Persoonlijk afscheid          
Locatiemanager Harm Kamphuis van Gedenkpark en Crematorium Daelwijck: "Afscheid en emotie gaan net als sport en emotie vaak samen. Wij zien dit vaak bij bijeenkomen tijdens uitvaartdiensten in ons crematorium. Nabestaanden van voetbalfans leggen bijvoorbeeld vlaggen en sjaals van de voetbalclub rondom de kist om hun overleden dierbare een persoonlijk afscheid te geven. Yarden wil een persoonlijk afscheid voor iedereen toegankelijk maken. De speciaal ingerichte plek voor supporters van de Utrechtse voetbalclub maakt het mogelijk om het afscheid van overleden fans écht persoonlijk te maken, precies volgens de visie van Yarden. Dat is belangrijk, want een goed afscheid helpt je verder."