Voor eeuwig en altijd in ons rood-witte hart

FC Utrecht kent twee mogelijkheden om jouw laatste wens of de laatste wens van een dierbare in vervulling te laten gaan.

FC Utrecht-Strooiveld

Op het terrein van Gedenkpark Daelwijck is een speciale plek ingericht om overleden supporters van FC Utrecht de herdenken. Compleet met het heilige gras uit Stadion Galgenwaard, voorzien van vier rood-witte stoeltjes uit het stadion en een speciaal ontworpen clubbeeld van kunstenaar Jelle Geertsma. Deze plek maakt het mogelijk voor FC Utrecht fans en hun nabestaanden om het afscheid ├ęcht persoonlijk te maken. Nabestaanden van FC Utrecht supporters kunnen hier de as van hun overleden dierbare verstrooien en hun dierbare herdenken in een omgeving die het vertrouwde FC Utrecht uitstraalt.

Persoonlijk afscheid

Harm Kamphuis, locatiemanager van Yarden Gedenkpark en Crematorium Daelwijck: "Afscheid en emotie gaan, net als sport en emotie, vaak samen. Wij zien dit vaak bijeenkomen tijdens uitvaartdiensten in ons crematorium. Nabestaanden van voetbalfans leggen bijvoorbeeld vlaggen en sjaals van de voetbalclub rondom de kist om hun overleden dierbare een passend afscheid te geven.

Yarden wil dat een persoonlijk afscheid voor iedereen mogelijk is. Deze plek voor FC Utrecht supporters maakt het afscheid van overleden fans ├ęcht persoonlijk. Precies volgens de visie van Yarden. Dat is belangrijk, want een goed afscheid helpt je verder."

Maatschappelijke betrokkenheid

Net als FC Utrecht, neemt Yarden maatschappelijke betrokkenheid en verantwoordelijkheid serieus. Het FC Utrecht strooiveld en de maatschappelijke activiteiten die we gezamenlijk organiseren zijn daar een mooi voorbeeld van.

BEKIJK DE WEBSITE VAN YARDEN