U4U geeft individuen de kans om onderdeel te zijn van de samenleving voor wie dit niet vanzelfsprekend is. Daarom biedt FC Utrecht samen met hun Partners meerdere vormen van dagbesteding. Voor veel mensen is het lastig om een baan te vinden of sociale contacten op te doen. De dagbesteding bij FC Utrecht is er voor hen om structuur te bieden, een zinvolle invulling van de dag te geven of als opstapje naar regulier werk. Samen met haar Partners biedt FC Utrecht professionele begeleiding en ondersteunen ze individuen bij hun werkzaamheden. Zo helpen wij bij het vergroten van de zelfstandigheid en de persoonlijke ontwikkeling.

Structurele activiteiten dagbesteding

Is het jouw droom om bij FC Utrecht te werken? En wil je graag nieuwe dingen leren? Dan zijn de activiteiten van de dagbesteding iets voor jou. Stadion Galgenwaard biedt een unieke dagbesteding aan voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het gaat om structurele activiteiten in en rondom het stadion. Zo kan er gewerkt worden aan het onderhoud van de velden, geholpen worden met de schoonmaak, catering en sinds kort is er ook de mogelijkheid om te werken aan online marketing bij Studio Vier.

Studie Vier

Werk jij graag achter een computer en vind je het leuk om opdrachtgevers te helpen met hun online marketing? Dan is Studio Vier jouw kans om aan unieke opdrachten te werken! Bij Studio Vier wordt onder begeleiding van ervaren begeleiders projecten uitgevoerd en leveren zij een bijdrage aan de marketing. Zo wordt er digitaal gewerkt aan bijvoorbeeld logo’s, huisstijlen en fotografie voor verschillende opdrachtgevers.

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging en wil je graag nieuwe dingen leren? Meld je dan nu aan via de link bovenaan deze pagina! Wil je als individu of potentiële opdrachtgever meer informatie, neem dan contact op via het contactformulier.