Een onvergetelijke tour door het stadion

Altijd al eens in de kleedkamer van het eerste elftal van FC Utrecht willen rondneuzen? Benieuwd waar de scheidsrechter op een wedstrijddag zit, en welke spreuk er op de muur van zijn kleedkamer staat? Aan de hand van anekdotes en historische objecten een duik nemen in de rijke geschiedenis van FC Utrecht en Stadion Galgenwaard? Dan is een rondleiding voor Stadion Galgenwaard echt iets voor jou!

Een rondleiding door Stadion Galgenwaard, door één van de vaste gidsen, duurt ongeveer 60 minuten. Een bezoek aan het FC Utrecht Museum op de vierde en vijfde verdieping van het stadion maakt deel uit van de rondleiding, waar je nog lang over zult napraten!

PRIJZEN

  • Voor groepen vanaf tien of meer personen kost de rondleiding €9,50 per persoon.
  • Voor groepen kleiner dan tien personen kost de rondleiding €11,50 per persoon.
  • De kosten bij een kinderrondleiding bedragen €8,- per persoon. Is iemand Junior Tiger lid? Dan betaal je slechts €6,50 per persoon! Uiteraard zijn chips, drankjes en een cadeautje voor de jarige inbegrepen!
  • FC Utrecht biedt drie verschillende arrangementen aan voor het vieren van je verjaardag. Klik hier voor meer informatie.

* In verband met het coronavirus is het maximale aantal personen bij een rondleiding op dit moment 10. Daarnaast ontbreken op dit moment de KNVB-bekers en de Johan Cruijff Schaal. Deze zijn tot en met december 2021 te vinden bij de expositie van FC Utrecht in het Utrechts Archief.

Desondanks is er nog voldoende leuks te beleven bij een rondleiding door Stadion Galgenwaard. Reserveer nu een rondleiding via onderstaande button.

VRAAG AAN