Ruim 12.000 bezoekers bij Open Dag

5 augustus 2017

Goede sfeer op voorterrein, spektakel bij spelerspresentatie.

Editie 2017 van de Open Dag van FC Utrecht gaat de boeken in als een bijzonder geslaagde. Vanmiddag (zaterdag) bezochten zo’n 12.000 mensen het evenement dat werd gehouden op het plein voor Stadion Galgenwaard én in het Utrechtse stadion.

Zo somber als de weerberichten sommigen stemden, zo mooi werd de dag uiteindelijk. In het begin van de middag was er een kleine bui, maar al snel trokken de wolken weg, scheen de zon en straalden de duizenden supporters op het voorplein.

Daar genoten ze van de talloze activiteiten, sloegen ze massaal hun slag in de Fanshop waar het nieuwe uitshirt direct alle verkooprecords brak en zorgden DJ Michel met de Utrechtse artiesten Michael Oomen en Ronnie van Bemmel voor een mooie muzikale omlijsting. Er was tal van lekkers te krijgen bij de diverse foodtrucks die er stonden. De grootste zakelijke partners van FC Utrecht, zoals uiteraard hoofdsponsor Zorg van de Zaak, presenteerden zich ook aan het toegestroomde publiek.

Halverwege de middag vond het hoogtepunt van het programma van de Open Dag plaats: de spelerspresentatie. In Stadion Galgenwaard was het na optredens van Rik Hoogland en Danny Temming eerst de beurt aan de voetballers van Jong FC Utrecht om de supporters te begroeten en daarna kondigde presentator René van den Berg één voor één de spelers van het eerste elftal aan. Hoogtepunt was de staande ovatie voor Simon Makienok, die ondanks zijn zware knieblessure op krukken naar het podium op het veld beende.

Na afloop van de spelerspresentatie was er op het voorplein alle tijd om met de spelers op de foto te gaan, handtekeningen te scoren en een babbeltje te maken. Van die mogelijkheid werd, onder de bombastische tonen van DJ San Sebastian, grif gebruik gemaakt.

Een foto-impressie:

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres