Ruim 100 halve seizoenkaarten verkocht

2 december 2013

Nu al hebben ruim 100 supporters zich aan FC Utrecht verbonden met de halve seizoenkaart. Voor nog geen €12,- per duel zie je alle duels in de tweede seizoenshelft.

FC Utrecht is de beste thuisploeg van het jaar 2013. Geen enkele andere club in de Nederlandse Eredivisie heeft zoveel thuisduel gewonnen. Stadion Galgenwaard is een onneembare vesting en die lijn wordt iedere week doorgetrokken. De steun van het publiek blijft onverminderd nodig. Verbind je daarom aan FC Utrecht! Ruim honderd supporters zijn je al voorgegaan.

Om geen duel te hoeven missen is de halve seizoenkaart weer verkrijgbaar. Met de halve seizoenkaart krijg je toegang tot alle acht de thuiswedstrijden in de Eredivisie die FC Utrecht na de winterstop speelt. Hiertoe behoren onder meer de topwedstrijden tegen Ajax, Feyenoord en FC Twente!

Jij wilt toch ook bij de thuiswedstrijden van FC Utrecht aanwezig zijn? Dit kan al vanaf slechts € 11,90 per wedstrijd. De halve seizoenkaart is namelijk verkrijgbaar vanaf de scherpe prijs van € 95,00 voor volwassenen en € 57,00 voor jeugd (geboren na 1 juli 1995) en 65-plussers (geboren voor 1 juli 1949). Schaf m aan dan ben je verzekerd van acht competitiewedstrijden op je eigen plek in Stadion Galgenwaard.

Kijk voor prijzen en beschikbaarheid, of om direct een halve seizoenkaart te bestellen, -hier-. De halve seizoenkaart is tevens verkrijgbaar in de FC Utrecht Fanshop.


 

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres