Vanmiddag stond de 7e competitiewedstrijd op het programma voor FC Utrecht O13. Het betrof de uitwedstrijd tegen het onderaan staande Purmersteijn D1.

Eigenlijk kunnen we over het wedstrijd verloop van deze wedstrijd kort zijn. In de eerste helft en tweede helft heeft de FC Utrecht doelman in totaal 4 ballen in zijn handen gehad. FC Utrecht speelt naar de intenties van FC Utrecht en dit leidt binnen 7 minuten op een 0-3 voorsprong. Er wordt gespeeld met lef en naar voren gericht. Purmersteijn staat de gehele wedstrijd onder druk en komt daar ook niet onderuit. Vanaf de 21e minuut tot en met de rust scoort FC Utrecht nog 3 keer en gaat zodoende de rust in met een 0-6 voorsprong.

In de rust wisselt trainer Marcel van der Net 5 spelers. Het speelbeeld blijft het zelfde alleen worden er minder kansen gecreĆ«erd. Het spel blijft zich afspelen op de helft van Purmersteijn. Echter wordt er nog maar twee keer gescoord en eindigt de wedstrijd in een klinkende 0-8 overwinning voor FC Utrecht O13.

Zaterdag 2 november is de thuiswedstrijd tegen Ajax D1 om 10.30 uur. En dan gaan we wederom uit van een positief resultaat voor FC Utrecht O13.

Purmersteijn D1 - FC Utrecht O13 0-8 (0-6)
01` 0-1 FC Utrecht
05` 0-2 FC Utrecht
07` 0-3 FC Utrecht
21` 0-4 FC Utrecht
27` 0-5 FC Utrecht
30` 0-6 FC Utrecht
37` 0-7 FC Utrecht