Niemand minder dan grootaandeelhouder Frans van Seumeren geeft voor 100 Seizoenkaarthouders een masterclass in Stadion Galgenwaard.  Tijdens deze unieke bijeenkomst gaat Van Seumeren in op hoe hij zijn bedrijf heeft opgebouwd, deelt hij vermakelijke anekdotes over zijn zakelijke loopbaan en gaat hij in op zijn voorliefde voor FC Utrecht. 

Vorige week woensdag, op de vijftigste verjaardag van de club, ontvingen 100 Seizoenkaarthouders een bericht van FC Utrecht. Tom Nout, één van de winnaars, hoopt dat Van Seumeren een leuke masterclass geeft waar hij veel van kan leren. “Ik ben zelf al 15 jaar ondernemer dus dit lijkt mij heel leuk! Bovendien ben ik ook al meer dan 25 jaar seizoenkaarthouder. Dus mijn hart ligt op dezelfde plek als dat van Frans.”

Ook Seizoenkaarthouder Vincent van Thuijl denkt veel aan de masterclass van Van Seumeren te hebben: “Ik hoop vooral veel te leren van zijn manier van leidinggeven. Hoe krijgt hij mensen mee en hoe weet hij medewerkers te overtuigen? Daarnaast kijk ik erg uit naar de ontmoeting met meneer Van Seumeren, hij is toch de redder van onze FC.”