Sportlust '46 krijgt training van Tiger

Seizoenkaarthouder Kaj was de gelukkige winnaar van de voetbaltraining van Tiger, één van de unieke belevingen op het Platform exclusief voor Seizoenkaarthouders. Nadat deze training vanwege de coronamaatregelen tijdelijk werd uitgesteld, was het zaterdag 10 april eindelijk zo ver: Tiger, de mascotte van FC Utrecht, kwam op bezoek bij Sportlust '46 in Woerden!

90 spelers tussen de 3 en 6 jaar oud mochten een uur lang samen met Tiger trainen. Er werden allerlei oefeningen gedaan en Tiger zelf liet zien dat hij ook een aardig balletje kan trappen. Aan het eind van de training kon er uiteraard nog even geknuffeld worden met de mascotte en vertrokken de kinderen met een voldaan gevoel naar huis.

Belangrijke informatie unieke belevingen

Nog niet alle unieke belevingen die dit seizoen voorbij zijn gekomen op het Platform exclusief voor Seizoenkaarthouders zijn uitgevoerd. In verband met de geldende coronamaatregelen in Stadion Galgenwaard en op Sportcomplex Zoudenbalch is het op dit moment nog niet mogelijk om deze belevingen te organiseren. Uiteraard betekent dit niet dat ze van de agenda verdwijnen: zodra de maatregelen niet meer van kracht zijn, gaan wij aan de slag met het uitvoeren van deze unieke belevingen. Alle winnaars ontvangen dan een bericht van ons met meer informatie.

Vanwege de coronamaatregelen is het helaas ook niet mogelijk om de unieke belevingen uit te reiken in Stadion Galgenwaard. Daarom worden deze prijzen elke maand per post naar de winnaars verstuurd.