Het platform is voor Seizoenkaarthouders van FC Utrecht the place to be voor het scoren van scherpe aanbiedingen en gave kortingen van Utrechtse ondernemers en Official Partners.

Als Seizoenkaarthouder profiteer je bij Samsung tot en met 31 augustus van korting oplopend tot 450 euro bij aanschaf van een Samsung Crystal UHD TV (vanaf 55 inch). De TU8000 heeft een strak en elegant ontwerp dat het puurste beeld geeft. Het is een grenzeloos design dat een nieuwe standaard zet, ontworpen met een smalle rand die de nadruk legt op het beeld. Het is een elegante TV, zowel op de voet als aan de muur.

De korting is toepasbaar op het 55 inch,65 inch, 75 inch en 82 inch model. Met onderstaande code ontvang je 15% korting op alle vier de modellen. Dat is nog niet alles: de TV wordt bovendien gratis geleverd en premium geïnstalleerd in een tijdvak naar keuze.

Hoe kan ik de kortingscode verzilveren?
Klik op onderstaande button om naar de website van Samsung te gaan. Zit er een tv naar wens tussen en wil je de korting verzilveren? Vul dan in de laatste stap van het bestelproces je unieke code in en de code zal automatisch verrekend worden in je winkelwagen. Let op: de korting is eenmalig te gebruiken.

SCOOR JE TV

Je code is niet bekend