FC Utrecht lanceert platform op vijftigste verjaardag

Na vier unieke belevingen in de maand juni lanceert FC Utrecht op de vijftigste verjaardag het platform exclusief voor Seizoenkaarthouders. Op dit platform kunnen alle Seizoenkaarthouders van FC Utrecht maandelijks terecht voor twaalf unieke belevingen en speciale aanbiedingen. Belangrijk om te vermelden dat dit pas het begin is van het platform. Gedurende het jaar worden er aanbiedingen toegevoegd en na afloop van iedere maand worden de belevingen uitgereikt en komen er weer nieuwe belevingen voor in de plaats.​

Elke maand kunnen Seizoenkaarthouders van FC Utrecht profiteren van scherpe aanbiedingen en kortingen van Utrechtse ondernemers en Official Partners, zoals T-Mobile, Broodje Ben en Only for Men. Er zullen gedurende het seizoen nieuwe aanbiedingen worden toegevoegd en bestaande aanbiedingen worden aangepast op het platform. Seizoenkaarthouders kunnen hier dus het gehele seizoen 2020/2021 blijvend terecht voor de scherpste aanbiedingen. 

Daarnaast kunnen Seizoenkaarthouders via dit platform meedingen naar unieke prijzen en belevingen. Wat te denken van het bezoeken van een uitwedstrijd met jouw eigen team met de FC Utrecht-spelersbus? Een overnachting in een skybox in Stadion Galgenwaard en nog veel meer! Alle Seizoenkaarthouders maken bij nagenoeg alle belevingen automatisch kans. Bij een aantal belevingen zullen we een extra formulier toevoegen, omdat deze beleving niet voor alle Seizoenkaarthouders interessant zal zijn. Aan het einde van iedere maand ontvangen de winnaars een bericht vanuit FC Utrecht. Voor wie benieuwd is; de verslagen van deze unieke belevingen zijn eveneens terug te lezen op het platform.