Bij Broodje Ben kan je dagelijks genieten van heerlijke vers afgebakken broodjes met diverse dagverse belegspecialiteiten. Voor iedereen wel een pareltje, de specialiteiten variëren van vlees en vis tot vegetarisch of veganistisch. Er is keuze uit een assortiment van ruim 50 verschillende soorten beleg. Bij Broodje Ben worden de broodjes vakkundig en ter plaatse bereid. Voor iedereen en elke keer opnieuw!

Als Seizoenkaarthouder heb je de kans om bij Broodje Ben te profiteren van een unieke aanbieding. Bij bestelling van drie vers belegde broodjes is het derde (goedkoopste) broodje gratis. Koop je in totaal zes broodjes dan zijn er twee broodjes gratis. Ga zo maar door!

Hoe kan ik de korting verzilveren?
Je kunt de korting alleen verzilveren door de broodjes af te halen bij Broodje Ben in Utrecht. Bij bezorging is de korting dus niet geldig. Het enige wat je hoeft te doen is tijdens het bestellen je Seizoenkaart of de bevestigingsmail van je Seizoenkaartaanvraag te tonen en je scoort nu al drie broodjes voor de prijs van twee.