Voor en door supporters! Jij kunt een uniek onderdeel worden van het mooiste plekkie op aard. Voor €50,- scoor je een eigen tegel in Stadion Galgenwaard en bouw je samen met FC Utrecht mee aan de Grâchmuur. Alle opbrengsten van de Grâchmuur gaan naar een supportersfonds en supporters bepalen aan welke (maatschappelijke) projecten de opbrengst vervolgens besteed wordt.

Op alle grachten in Stadion Galgenwaard zijn de voorbije periode logo's aangebracht met een link naar het heden en verleden van FC Utrecht. Rondom deze logo's kun jij vanaf nu je eigen tegel aanschaffen. Of je nu iemand welkom wil heten in de FC Utrecht-familie, iemand een laatste eer wil bewijzen of wil je, als trouwe supporter, gewoon je eigen tegel in het stadion. Achter iedere tegel zit een uniek verhaal en deze verhalen samen vormen FC Utrecht.

SCOOR JE TEGEL

* Wil je een tegel aanschaffen om een overleden persoon te eren? Zet dan een + teken achter de tekst in het invulveld. Wij zorgen er vervolgens voor dat het wordt omgezet in een gedenkkruisje.

Op welke tribunes kan ik een tegel aanschaffen?

Op iedere tegel is plek voor een óf twee regels met in totaal 20 tekens per regel. Je kunt een tegel aanschaffen op de volgende tribunes: Bunnikside, Cityside en Zuidtribune. In verband met de huidige indeling van de gracht aan de kant van de Noordtribune, kunnen we op dit moment aan deze zijde nog geen tegels verkopen. Wij zijn de mogelijkheden aan het bekijken om dit in de toekomst wel te kunnen realiseren. Zodra jouw tegel een plekkie heeft gekregen en je geen tweede tegel voor thuis hebt aangeschaft, ontvang je een certificaat ter bevestiging van het feit dat jouw tegel onderdeel is van Stadion Galgenwaard. 

Tweede tegel voor thuis

Wij kunnen begrijpen dat jouw tegel die in Stadion Galgenwaard komt te hangen ook thuis een plekkie dient te krijgen. Vandaar dat het ook mogelijk is om een tweede tegel voor thuis aan te schaffen. Op deze tegel zal het 50-jarige jubileumlogo van FC Utrecht worden toegevoegd. De kosten voor een tweede tegel zijn €15 voor Gouden Seizoenkaarthouders, €20 voor Seizoenkaarthouders en €25 voor FC Utrecht-supporters die niet in het bezit zijn van een Seizoenkaart 2020/2021. Let op: de korting wordt verrekend in de winkelmand.

Voor het Supportersfonds

Dit is een project voor supporters, door supporters. Het geld dat wordt opgehaald gaat naar een supportersfonds en supporters bepalen aan welke (maatschappelijke) projecten de opbrengst vervolgens besteed wordt. Hierdoor bouwen we samen aan de schitterende toekomst van FC Utrecht.

Veelgestelde vragen

Kan de tekst op mijn tegel later aangepast worden?

Het is niet mogelijk om de tekst op de tegel(s) na aanschaf te wijzigen of de tegel uit de Grâchmuur te laten verwijderen. Bedenk dus goed welke tekst je op de tegel wil plaatsen. Het is vanzelfsprekend wel mogelijk om meerdere tegels met verschillende teksten aan te schaffen.

Wanneer kan ik mijn tegel verwachten?

De tegels voor de Grâchmuur in Stadion Galgenwaard worden in grotere getalen geproduceerd. Dit houdt in dat iedere 30e van de maand de bestellingen worden doorgegeven en de tegels worden gemaakt. De tegels worden vervolgens binnen 2 weken bij de supporters bezorgd. Iedere 8 weken worden de tegels geplaatst op de Grâchmuur in Stadion Galgenwaard. Onder de voorwaarde dat het dan goed weer is. Om de tegels op te hangen moet het namelijk drie dagen niet regenen en minimaal +10 graden Celsius zijn.

Zijn alle teksten toegestaan op een tegel?

FC Utrecht controleert alle aangeleverde teksten van de aangeschafte tegels. Mochten er ontoelaatbare teksten doorgegeven worden, dan zal er contact opgenomen worden met desbetreffende supporter om de tekst te wijzigen.

Hoe werkt het met de garantie?

Jouw tegel zal minimaal vijf jaar aanwezig zijn op de Grâchmuur in Stadion Galgenwaard. Er zit dus een garantie van vijf jaar op de tegel. Mocht de tegel binnen deze periode (deels) kapot gaan wordt deze tegel door FC Utrecht en op kosten van FC Utrecht gerepareerd/vervangen.

Kan ik de algemene voorwaarden nog eens rustig doorlezen?

Alle algemene voorwaarden omtrent dit project vind je HIER.

Heb je nog meer vragen?

Mocht je nog meer vragen hebben over de Grâchmuur, stuur dan een e-mail naar info@fcutrecht.nl en wij zullen je op korte termijn van antwoord voorzien.