Zondag uitreiking David di Tommaso Trofee

08 mei 2024

Audrey en Noah di Tommaso van de partij bij laatste competitiethuiswedstrijd van seizoen.

Wie wordt de opvolger van Tasos Douvikas als winnaar van de David di Tommaso Trofee? Op die vraag volgt zondag, na afloop van de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam, het antwoord. Dan wordt in Stadion Galgenwaard de award uitgereikt die hoort bij de door SupportersVereniging FC Utrecht georganiseerde publieksprijs.

Audrey, de weduwe van de overleden voormalig speler van FC Utrecht David di Tommaso naar wie de award is vernoemd, is samen met haar zoon Noah aanwezig bij de laatste competitiethuiswedstrijd van het seizoen en de aansluitende prijsuitreiking. Voordat voorzitter Teun den Hartog van SupportersVereniging FC Utrecht de trofee uitreikt, verzorgt Audrey een toespraak.

Douvikas won de award een jaar geleden en werd zo de eerste Griekse winnaar ervan. Twee spelers uit de huidige selectie van FC Utrecht hebben de David di Tommaso Trofee al eens gewonnen: Mark van der Maarel (2017/2018) en Mike van der Hoorn (2012/2013). De huidige technische staf van FC Utrecht herbergt één voormalig winnaar van de prijs: Willem Janssen, in 2018/2019.

Na afloop van FC Utrecht - Sparta Rotterdam rijden de pendelbussen, met het oog op de uitreiking van de David di Tommaso Trofee, een half uur langer dan te doen gebruikelijk.