Waardevolle verbindingen ontstaan tijdens Miele Kookworkshop

03 mei 2024

FC Utrecht Business Leden werken samen aan smaakvolle gerechten.

Smaakvol dineren op een mooie, inspirerende locatie. Dat was de meeste van de 140 FC Utrecht Business Club Leden die van de partij waren tijdens de twee netwerkavonden die onlangs bij Miele Experience Center in Vianen werden georganiseerd niet vreemd. Wel anders dan anders: deze keer moesten ze zelf, in groepsverband, voor de gerechten zorgen.

Onder begeleiding van ervaren chefs gingen tijdens deze exclusief voor leden van de Executive Lounge en de (thematische) skyboxen georganiseerde samenkomsten de handen uit de mouwen. In groepjes gingen de leden van FC Utrecht Business tijdens de Miele Kookworkshop aan de slag; teamwork was van het grootste belang om tot mooie gerechten te komen. Tijdens het koken, en onder het genot van een drankje, wisten de aanwezigen elkaar goed te vinden en zo werden tussen de bereiding van zalige gerechten door waardevolle (nieuwe) contacten gelegd.

“Wij hebben ervan genoten om de kookworkshops te organiseren voor de leden van FC Utrecht Business”, zegt Wesley Schoeree, Miele Professional bij Miele. “Het waren twee mooie avonden waar plezier en enthousiasme volop aanwezig waren. Wie zelf eens een evenement met een culinair tintje wil organiseren, kan vrijblijvend met ons contact opnemen voor meer informatie. Of plan een bezichtiging in op onze locatie in Vianen via onze website.”

Berry van den IJssel, Algemeen Directeur bij Van den IJssel Bedrijfskleding, was één van de aanwezigen. “Het was een erg leuk evenement, waarbij samenwerken centraal stond met als doel een heerlijk gerecht op tafel te krijgen”, aldus Van den IJssel. “Zeg maar: lekker netwerken!”

Partnership Director Joost Broerse van FC Utrecht kijkt met een goed gevoel terug op de netwerkavonden in Vianen. “Het was geweldig om twee avonden te gast te mogen zijn in het fantastische Experience Center van onze partner Miele, en om te mogen genieten van de kookkunsten van onze Business Club Leden”, aldus Broerse. “Tijdens het koken ontstonden mooie verbindingen tussen nieuwe zakelijke relaties, dat was mooi om te zien. Een woord van dank aan Miele, voor het hosten van deze twee fijne avonden.”