Smartphone workshop voor FC Utrecht Oldstars

24 mei 2024

Verbinden met Odido, het kan ook zo.

Op 15 mei kregen de FC Utrecht Oldstars een unieke ervaring dankzij hoofdsponsor Odido. Een inspirerende smartphone workshop werd georganiseerd, waarbij twintig Oldstars samenkwamen en werden ondersteund door tien ervaren Odido-trainers. Het resultaat was een waardevolle verbindende ervaring voor de 65+ voetballers van de Utrechtse FC om mee te komen in deze digitaliserende samenleving.

De workshop biedt een diepgaande verkenning van smartphonefunctionaliteiten, van basisfuncties zoals contactbeheer tot geavanceerde onderwerpen zoals het gebruik van AI. Deelnemers krijgen een beter inzicht in AI-technologieƫn, met praktische voorbeelden van spraakgestuurde assistenten, slimme cameratoepassingen en meer. Wat deze workshop echt onderscheidt, is de persoonlijke aanpak.

De tien Odido-trainers stonden klaar om individuele ondersteuning te bieden, vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Deze interactieve benadering creƫerde een levendige leeromgeving en stimuleerde de deelnemers om actief deel te nemen aan de discussies.

Zowel Odido als de Oldstars reageerden enthousiast op de workshop. De Oldstars waardeerden de praktische tips en de kans om hun digitale vaardigheden te verbeteren, terwijl Odido blij was met de positieve feedback en de waardevolle interactie met de gemeenschap.

De samenwerking tussen de FC Utrecht Oldstars en Odido heeft niet alleen geleid tot een waardevolle workshop, maar benadrukt ook het belang van het informeren en inspireren van deze groep vanuit de FC en Odido. Samen dragen we bij aan een actieve en betrokken gemeenschap en maatschappij, waarbij digitale vaardigheden worden vergroot en iedereen kan meedoen.