John West en FC Utrecht kijken terug op 5 jaar succesvol maatschappelijk partnership

14 mei 2024

Samenwerking met beroemd A-merk eindigt na dit seizoen.

John West, leverancier van visconserven, en FC Utrecht OldStars: het is een ijzersterke combinatie geweest de afgelopen jaren. De samenwerking met het beroemde A-merk, dat als maatschappelijk partner sinds 2019 aan de Utrechtse Eredivisieclub is verbonden, eindigt na dit seizoen.

Het logo van John West was de afgelopen seizoenen zichtbaar op de achterzijde van de wedstrijdshirts en de trainingsjacks van de FC Utrecht OldStars en tevens was John West zichtbaar bij alle activiteiten waaraan het OldStars-team – een equipe van zestigplussers – deel heeft genomen.

“Wij hebben dit seizoen andermaal de samenwerking met FC Utrecht’s OldStars doorgezet en daar zijn we trots op”, zegt Arno Snoey, European Country Manager bij John West. “De OldStars zijn goud waard en zijn ware ambassadeurs van de boodschap waar wij en FC Utrecht voor staan. Maatschappelijke betrokkenheid in en rondom Utrecht was voor ons de reden de afgelopen jaren dit partnership op te zetten. Wij kijken terug op een periode vol met mooie gezamenlijke initiatieven met FC Utrecht waarin we de thema’s gezonde voeding, vitaliteit, sport en beweging centraal hebben gezet.”

Met elkaar hebben FC Utrecht en John West, als onderdeel van het partnership in 2023/2024, ingezet op een aantal maatschappelijk activaties om zo meer te betekenen voor de maatschappij. In februari is er, met behulp van VindiQu, een digitaal uitje verzorgd bij zowel bij leerlingen van een basisschool als bij de bewoners van een ouderencentrum in de regio. Daarnaast komt eind mei nog een groep personen uit het Daan Theeuwes Centrum naar Sportcomplex Zoudenbalch om sportactiviteiten te doen.

“Het is fijn dat we dit seizoen meerdere doelgroepen hebben kunnen bereiken met onze boodschap over gezondheid en vitaliteit”, aldus Joost Broerse, Partnership Director bij FC Utrecht. “We willen John West bedanken voor de hele prettige samenwerking de afgelopen jaren en als buren zullen we zeker in contact blijven.”