FC Utrecht - Sparta Rotterdam: de kaartverkoopinformatie

19 mei 2024

Utrechtse FC donderdag in Stadion Galgenwaard in actie in halve finale van play-offs.

FC Utrecht speelt donderdag in Stadion Galgenwaard in de halve finale van de play-offs om Europees voetbal tegen Sparta Rotterdam. De kaartverkoopinformatie voor het duel tussen de Utrechters en de Spangenaren, dat donderdagavond om 21.00 uur begint.

Seizoenkaarthouders hebben vanaf zondag 19 mei om 19.00 uur de gelegenheid hun eigen stoel(en) terug te kopen. Seizoenkaarthouders kunnen hun eigen stoel terugkopen met 50 procent korting en ontvangen een e-mail van FC Utrecht over hoe dat in zijn werk gaat. Dit kan tot dinsdag 21 mei, 10.00 uur. Daarna komen de niet-teruggekochte stoelen in de vrije verkoop en vervalt de Seizoenkaarthouderskorting.

Gouden Seizoenkaarthouders hebben op vertoon van hun Gouden Seizoenkaart gratis toegang tot de wedstrijd en hoeven dus niet hun eigen stoel terug te kopen.

Ook de Seizoenparkeerkaarten voor P3 zijn voor deze wedstrijd, net als bij duels in de reguliere competitie, geldig.

Op maandag 20 mei om 09.30 uur begint voor deze wedstrijd de losse kaartverkoop. Alle voor dinsdag 21 mei 10.00 uur door Seizoenkaarthouders niet teruggekochte plekken komen vanaf dat moment ook beschikbaar voor de vrije verkoop. Tickets kosten 15 euro voor de korte zijde (Bunnikside, Cityside) en 20 euro voor de lange zijde (Noordtribune, Zuidtribune).

Kijk hier voor MEER INFO over de kaartverkoop voor de kraker van donderdag.