FC Utrecht - Go Ahead Eagles: de kaartverkoopinformatie

23 mei 2024

Utrechtse FC speelt zondag in Stadion Galgenwaard finale van play-offs om Europees voetbal.

FC Utrecht staat zondag tegenover Go Ahead Eagles in de finale van de play-offs om Europees voetbal. Die wedstrijd, met als inzet een ticket voor de tweede kwalificatieronde van de UEFA Conference League, begint in Stadion Galgenwaard om 18.00 uur. De kaartverkoopinformatie voor de allesbeslissende partij van het seizoen.

Let op: De wedstrijd is volledig uitverkocht. Er zijn dus geen kaarten meer beschikbaar.

Seizoenkaarthouders hebben vanaf vrijdag 24 mei om 09.30 uur de gelegenheid hun eigen stoel(en) terug te kopen. Seizoenkaarthouders kunnen hun eigen stoel terugkopen met 50 procent korting en ontvangen een e-mail van FC Utrecht over hoe dat in zijn werk gaat. Dit kan tot zaterdag 25 mei, 10.00 uur. Daarna komen de niet-teruggekochte stoelen in de vrije verkoop en vervalt de Seizoenkaarthouderskorting.

Gouden Seizoenkaarthouders hebben op vertoon van hun Gouden Seizoenkaart gratis toegang tot de wedstrijd en hoeven dus niet hun eigen stoel terug te kopen.

Ook de Seizoenparkeerkaarten voor P3 zijn voor deze wedstrijd, net als bij duels in de reguliere competitie, geldig.

Op vrijdag 24 mei om 09.30 uur begint voor deze wedstrijd de losse kaartverkoop. Alle voor zaterdag 25 mei 10.00 uur door Seizoenkaarthouders niet teruggekochte plekken komen vanaf dat moment beschikbaar voor de vrije verkoop. Tickets kosten 20 euro voor de korte zijde (Bunnikside, Cityside) en 25 euro voor de lange zijde (Noordtribune, Zuidtribune).