Samen naar de wedstrijd dankzij Slinger

05 maart 2024

PVCV Vleuten als trotse partnerclub van FC Utrecht beloond.

Tijdens de wedstrijd tussen FC Utrecht tegen Heracles Almelo op vrijdag 23 februari was een groep vanuit PVCV Vleuten te gast in Stadion Galgenwaard. Deze groep werd beloond vanuit het concept 'Samen rijden, samen strijden', omdat de groep ook bij hun eigen amateurwedstrijden steevast naar uitwedstrijden gaat. Dit initiatief, gefaciliteerd door FC Utrecht Next, toont de verbondenheid tussen FC Utrecht en haar partnerclubs aan.

Slinger, het platform voor supporters om samen naar de wedstrijd te komen, is een innovatie vanuit het netwerk van FC Utrecht Next. Binnen FC Utrecht wordt ernaar gestreefd om samen met partners innovaties te introduceren. Slinger is hier een mooi voorbeeld van, waarbij samen met onder andere Muntstad en Shuttel, wordt geleerd door te doen. Het platform biedt niet alleen een handige oplossing voor supporters om samen naar de wedstrijd te komen, maar het illustreert ook de toewijding aan innovatie en verbondenheid met de achterban.

De groep van PVCV Vleuten heeft een fantastische avond gehad, met als hoogtepunt de rit met de spelersbus van FC Utrecht naar het stadion en terug. Deze unieke ervaring wordt ook nog eens bekroond met een mooie overwinning. Het is prachtig om te zien hoe dit initiatief, samen met innovatiepartner Muntstad, zoveel vreugde brengt bij de supporters.