Jans: ‘Ajax-uit blijft gewoon een hele speciale wedstrijd, zeker voor FC Utrecht’

01 maart 2024

Vooruitblikken op clash in de hoofdstad: FC Utrecht treft Ajax.

Zondag reist FC Utrecht af naar Amsterdam voor de wedstrijd tegen Ajax. In de Johan Cruijff ArenA wordt er om 12.15 uur afgetrapt. Vanuit het FC Utrecht Topsportcentrum in Overvecht blikt Hoofdtrainer Ron Jans vooruit op het treffen met de Amsterdammers.

“Wij moeten ons richten op wat wij zelf willen, en dat weten we”, reageert Jans op de vraag op hoe Ajax zondag moet worden bestreden. “Ajax-uit blijft gewoon een speciale wedstrijd en zeker voor FC Utrecht.”

Over hoe zijn ploeg fysiek ervoor staat vertelt de oefenmeester het volgende: “Anthony (Descotte red.) heeft deze week zonder duels een aantal oefenvormen meegedaan. Dat ziet er wel heel goed uit maar hij mag nog niet in duels. Isac (Lidberg red.) zit voor het eerst weer bij de wedstrijdselectie, dat heeft hij verdiend. Hij is klaar genoeg om eventueel een invalbeurt mee te maken.”

Bekijk hier de volledige Match Preview in aanloop naar Ajax – FC Utrecht, met talloze feitjes & weetjes en interviews met Hoofdtrainer Ron Jans en Sam Lammers.