Een afsluitende activiteit om in te lijsten

11 juni 2024

Leden van FC Utrecht Business genieten op Golfclub Amelisweerd.

De laatste activiteit van het seizoen 2023/2024 van FC Utrecht Business was er een om in te lijsten. Zo’n honderd Leden van FC Utrecht Business genoten op Golfclub Amelisweerd van de derde editie van de FC Utrecht Business Golfdag. Met als ingrediënten onder meer: heerlijk weer, goed gezelschap, een uitdagende ronde Texas Scramble, smaakvolle gerechtjes en – voor de niet zo doorgewinterde golfers – een inspirerende clinic.

Een ronde over alle achttien holes van Golfclub Amelisweerd: tientallen Leden van FC Utrecht Business maken die, tijdens de afsluitende netwerkactiviteit van dit seizoen. Een prachtige dag, die begint met een drankje bij Golfclub Amelisweerd en vervolgens de mogelijkheid om op te warmen op de driving range. Om, na een welkomstwoord van FC Utrecht en Golfclub Amelisweerd, echt met de clubs aan de gang te gaan: met een lunchpakketje voor onderweg gaan tientallen Leden van FC Utrecht Business verdeeld over verschillende flights de baan op.

Onderweg, en bij de clinic die wordt gegeven aan Leden van FC Utrecht Business met geen of weinig golfervaring, wordt niet alleen volop genoten van elkaars gezelschap maar ook van heerlijke gerechtjes van Bedrijfscatering Utrecht en Sligro.

Terwijl de Texas Scramble in volle gang is, maken ook de minder ervaren golfers onder leiding van een pro prachtige slagen tijdens de clinic. Tegen het einde van de middag komen alle deelnemende FC Utrecht Business Leden samen in het clubhuis voor de prijsuitreiking en wordt vervolgens volop nagenoten én genetwerkt tijdens de afsluitende barbecue.

“De Golfdag is altijd een mooi Event om het seizoen mee af te sluiten”, aldus Accountmanager Indy van Sas van FC Utrecht. “De spelers met weinig of geen ervaring leerden onder begeleiding van een pro de basis, terwijl de ervaren golfers hun kunsten lieten zien op de baan. Mede dankzij Golfclub Amelisweerd en het lekkere weer kijken wij terug op een zeer geslaagde dag.”

Datzelfde doet Wendy Frie, Sales, Events & Business Club Coördinator bij Golfclub Amelisweerd. “We zijn blij dat we de Business Club Leden van FC Utrecht voor de derde editie van de jaarlijkse Golfdag mochten ontvangen. Er werd sportief gestreden om mooie prijzen en bij de clinic was het enthousiasme voor de golfsport groot. Het prachtige weer, de gezellige borrel en barbecue maakten de dag tot een succes. We hopen de Leden van FC Utrecht Business snel weer eens te zien op de golfbaan voor een ronde of golflessen.”

Een speciaal woord van dank aan holesponsoren A. Van der Padt, Bedrijfscatering Utrecht, DHL eCommerce, Golfclub Amelisweerd, GSE The Agency, Marktlink, OFM., Pon Center, Sligro & XXL Nutrition en dank aan Marktlink, Pon Center, XXL Nutrition en Golfclub Amelisweerd voor het mogelijk maken van de goodiebags.