USV Hercules – SC Cambuur op Sportcomplex Zoudenbalch

05 januari 2024

Partnerclub speelt TOTO KNVB Beker-wedstrijd op Sportcomplex FC Utrecht.

Sportcomplex Zoudenbalch is het decor van USV Hercules – SC Cambuur. De teams treffen elkaar in de achtste finales van de TOTO KNVB Beker op het Sportcomplex van FC Utrecht. Na de succesvolle wedstrijd tegen Ajax de vorige ronde, stelt FC Utrecht ook deze ronde het complex ter beschikking aan Partnerclub USV Hercules.

Voorafgaand aan het seizoen hebben FC Utrecht en USV Hercules de afspraak gemaakt om Sportcomplex Zoudenbalch als ‘uitwijklocatie’ te gebruiken voor de thuiswedstrijden van de Utrechters in de TOTO KNVB Beker. De wedstrijd tegen Ajax was daarop een uitzondering, mede vanwege de inschatting van de risico’s. SC Cambuur wordt nu, zoals de afspraak met USV Hercules geldt, ontvangen op Sportcomplex Zoudenbalch. De wedstrijd wordt gespeeld in de week van 15 januari. Informatie over de kaartverkoop loopt via USV Hercules.

USV Hercules versloeg in de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker Ajax in Stadion Galgenwaard. Een bloedstollende kraker werd beslist in de blessuretijd, toen Mats Grotenbreg zijn ploeg voorbij Ajax schoot. De 3-2 uitslag zorgde voor een volgende ronde in de TOTO KNVB Beker voor USV Hercules.

FC Utrecht ontvangt USV Hercules met veel genoegen en wenst de Partnerclub een succesvol vervolg van de TOTO KNVB Beker.