Sportieve netwerkborrel levert verbindingen en plezier op

23 januari 2024

Leden van FC Utrecht Business in beweging tijdens Sportivate Netwerkborrel.

Netwerken, maar dan nóg actiever en leuker dan te doen gebruikelijk. Dat had de Sportivate Netwerkborrel die FC Utrecht in samenwerking met Sportivate onlangs in Stadion Galgenwaard organiseerde in petto voor de meer dan vijftig deelnemende FC Utrecht Business Leden.

Door FC Utrecht en Sportivate werden de deelnemers aan de sportieve netwerkborrel ontvangen bij de hoofdentree van Stadion Galgenwaard. Op de derde etage van het iconische stadion verzamelden alle aanwezigen zich. Er werden contacten gelegd onder het genot van een drankje, waarna een quiz op het programma stond. Vervolgens werden de deelnemers opgedeeld in groepen en gingen ze naar de promenades van Stadion Galgenwaard, waar tal van spelactiviteiten op de rol stonden.

Er werd fanatiek en sportief gestreden en na de prijsuitreiking oogstte freestylevoetballer Jesse Marlet lof met een indrukwekkend optreden. Ter afsluiting volgde een borrel; een mooi moment om terug te blikken op de sportieve en leuke middag én om in een ontspannen sfeer te netwerken.

“Wij kijken terug op een mooie, sportieve middag in Stadion Galgenwaard”, zegt Partnership Director Joost Broerse van FC Utrecht. “De Business Club Leden kwamen in beweging door meerdere spelactiviteiten. De borrel na afloop maakte de middag compleet.”

Fitaliteitsmakelaar Ethan van Zwol van Sportivate heeft ook genoten van het samenzijn aan het Herculesplein. “Een super tof event”, aldus Van Zwol. “Door middel van een actief en interactief programma werden de aanwezigen door het team van Sportivate meegenomen in ons verhaal over Fitaliteit met de F van Fun! Gaaf om dit op deze manier uit te kunnen dragen aan andere Leden van de Business Club.”