0 - 0

Liveblog: FC Utrecht in Spanje

FC Utrecht verblijft momenteel in het Spaanse Alicante. Tot en met dinsdag 9 januari bereidt het team van Hoofdtrainer Ron Jans zich daar voor op de tweede seizoenshelft. Via dit liveblog blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen in Spanje.

 

Liveblog laatst geupdate om:
09-01-2024 om 18.25

📸 Training in beeld

9 januari, 16.40 uur

De laatste training in Alicante in beeld.

✅ It's a wrap!

9 januari, 13.05 uur

Het trainingskamp in Campoamor zit erop. Vanochtend heeft het team van Hoofdtrainer Ron Jans voor de laatste keer getraind in Spanje. Het is nu tijd om de koffers in te pakken en voor de laatste keer gezamenlijk te lunchen. Om 16.00 uur vertrekken spelers en staf met de bus naar het vliegveld in Alicante. 

👋 Adiós, Campoamor!

📺 Ron Jans aan het woord

9 januari, 10.16 uur

Van training naar training, van meetings met andere stafleden naar individuele gesprekken met spelers. Een trainingskamp is een drukke week, niet in de laatste plaats voor een Hoofdtrainer. Gelukkig vond Ron Jans in Spanje tussen alle bedrijven door ook tijd om met onze reporter ter plekke te spreken over de oefenstage en de tweede helft van dit seizoen.

🌱 Laatste training in Spanje

9 januari, 10.11 uur

Nog één keer betreden de spelers zo het veld in Campoamor, vanmiddag worden de koffers gepakt en vliegt de selectie naar huis. ✈️

📸 Trabajó

8 januari, 18.43 uur

Vanmiddag vond er een hersteltraining plaats na de wedstrijd tegen SK Beveren. 

Morgenavond vertrekt de selectie weer huiswaarts. 🏠

📌 Een na laatste dag

8 januari, 11.07 uur

Nog twee dagen verblijft FC Utrecht in Campoamor. Vanmiddag wordt er om 15.00 uur getraind. ⚽

👀 De finale!

8 januari, 8.29 uur

De finale van de Quick Quiz powered by Odido staat nu online op ons YouTube-kanaal! 👇

Wie wordt de winnaar, Ole Romeny of Victor Jensen?

📺 Highlights!

7 januari, 23.44 uur

De samenvatting van het oefenduel tussen FC Utrecht en SK Beveren is hier te bekijken.

Tot morgen! 👋

⚖️ Einde oefenwedstrijd

7 januari, 17.07 uur

FC Utrecht en SK Beveren hebben elkaar vandaag in evenwicht gehouden. In een doelpuntrijk duel werd het uiteindelijk 4-4.

⚔️ Het strijdtoneel!

7 januari, 13.01 uur

Om 14.30 uur start de oefenwedstrijd tussen FC Utrecht en SK Beveren. Een verslag van de wedstrijd is te volgen via de officiële kanalen van FC Utrecht op X en Instagram Stories.

📸 Sundays!

7 januari, 11.34 uur

Uitgeslapen en wel betraden de spelers vanochtend het veld. Even wat lachende gezichten vanuit Campoamor!

💪 Training + wedstrijd

7 januari, 10.36 uur

De selectie en stafleden zijn deze ochtend ook al te vinden op veld 2 van het Campoamor Resort. Om 10.00 uur is daar een korte training begonnen voorafgaand aan de wedstrijd van vanmiddag.

ℹ️ Tegenstander onder de loep

7 januari, 09.20 uur

Vanmiddag speelt FC Utrecht dus tegen het Belgische SK Beveren. Een wedstrijd die niet in de gebruikelijke 2x 45 minuten wordt gespeeld. Vanaf 14.30 uur nemen de twee teams het tegen elkaar op in drie helften van respectievelijk 45, 30 en 30 minuten.

Wie ver teruggaat in de geschiedenis weet dat de Utrechters en de Belgen al ooit eerder tegen elkaar speelden. Op 18 augustus 1990 verloren de Domstedelingen een oefenwedstrijd in eigen huis met 1-2 van SK Beveren. Wlodi Smolarek maakte destijds de enige Utrechtse treffer.

Op 15 november 2018 stonden beide ploegen ook in een oefentreffen tegenover elkaar op Sportcomplex Zoudenbalch. Het huidige SK Beveren had toen nog de naam Waasland-Beveren. Cyriel Dessers (2x), Simon Gustafson (2x), Nick Venema en Oussama Tannane maakten die dag de doelpunten. Dat resulteerde in een 6-0 oefenwinst voor FC Utrecht.

⚽ Matchday!

7 januari, 08.23 uur

De eerste wedstrijd van 2024 trapt FC Utrecht vandaag af tegen SK Beveren, dat uitkomt op het tweede niveau van België.

FC Utrecht doet verslag vanuit Spanje via X en Instagram Stories. Morgen verschijnt er een samenvatting met reacties op ons YouTube-kanaal.

❓ Quick Quiz, powered by Odido!

6 januari, 22.42 uur

Onder streng toeziend oog van scheidsrechter Jens Toornstra speelden Souffian El Karouani, Ole Romeny, Oscar Fraulo en Victor Jensen de halve finales van de Quick Quiz, powered by Odido! 👇

Morgen zie je de finale!

Training zit erop!

6 januari, 12.30 uur

De enige veldtraining van vandaag zit erop. Vanmiddag pakken de spelers hun rust en na het diner staat er nog een teammeeting op het programma.

☕ Hola!

6 januari, 08.58 uur

☀️ Goedemorgen vanuit Campoamor. Het waait hard vandaag en de voorspelling is dat dit ook voor morgen nog het geval is.

Een training vandaag. Om 10.30 uur! 💪

✅ Einde dag 2

5 januari, 23.01 uur

De tweede dag in Spanje zit erop. Benieuwd naar een boodschap van Mike van der Hoorn? Check dan ons WhatsApp-kanaal via DEZE LINK.

🎙️ Interviews met Van Hees & Andersen

5 januari, 17.03 uur

Voor de eerste keer zijn Jong FC Utrecht-talenten Rickson van Hees en Silas Andersen van de partij op een trainingskamp van het eerste elftal. Tijd om bij te praten en te genieten van trainingsbeelden vanuit het Spaanse Campoamor!

🎾 Padel-time!

5 januari, 16.38 uur

Spelers en stafleden zijn vanmiddag onder andere op de padelbanen van de accommodatie in Campoamor te bewonderen.

📸 Nieuwe dag, nieuwe winnaars!

5 januari, 16.01 uur

Het winnende team van de afsluitende partijtjes van de ochtendtraining bestaat vandaag uit Mark van der Maarel, Can Bozdogan, Jesse van de Haar, Mattijs Branderhorst, Othmane Boussaid, Modibo Sagnan en Adrian Blake. 

💪 Training done!

5 januari, 14.26 uur

De enige veldtraining van vandaag zit erop! 📸

5 januari, 11.16 uur

📸 Derde training in Spanje! 👇

☀️ Goedemorgen!

5 januari, 09.23 uur

Vrijdag 5 januari: een nieuwe dag in Alicante. Een dag die zometeen om 10.30 uur wordt gestart met een veldtraining.

Vanmiddag hebben de spelers de keuze uit verschillende activiteiten. Padellen, golf of even de toerist uithangen. Na het trainingskamp vind je in onze Behind The Scenes-video een compilatie van de hele week op YouTube.

🪨 📜 ✂️ Admin vs. Players

4 januari, 20.52 uur

Tussen het harde werken door is er natuurlijk ook tijd voor leuke dingen! 

Blijf ook op de hoogte van alle ontwikkelingen tijdens het trainingskamp in Spanje via ons WhatsApp-kanaal VIA DEZE LINK. Op dat kanaal vind je nog meer unieke content vanuit Campoamor.

💪 Dag 1 zit erop

4 januari, 20.24 uur

De eerste dag van het trainingskamp in Spanje zit erop. Tijdens de middagtraining was het rode team het succesvolst en dat moest uiteraard even worden vastgelegd.

✅ Ochtendtraining afgerond

4 januari, 14.37 uur

De eerste training van vandaag is afgewerkt. Na de lunch wordt er even gerust, waarna om 15.30 uur weer op het veld wordt getraind.

⚽️ Eerste training in volle gang

4 januari, 10.54 uur

De eerste trainingssessie van de dag is begonnen. 

Buenos días!

4 januari, 09.45 uur

Goedemorgen vanuit Campoamor. FC Utrecht heeft de eerste nacht achter de rug en vandaag staan twee trainingen op het programma. Om 10.30 uur en 15.30 uur wordt er gestart.

✈️ Gearriveerd in Spanje!

3 januari, 20.45 uur

De selectie en stafleden van FC Utrecht zijn aangekomen in Alicante. Na een drukke reisdag heeft het team bij aankomst in Campoamor nog gezamenlijk gegeten, waarna de spelers de nachtrust opzoeken. Op naar morgen!

Aankomst op Schiphol

3 januari, 13.15 uur

De selectie en stafleden zijn inmiddels gearriveerd op Schiphol. Op de stories van ons Instagram-account is die aankomst vastgelegd.

⚽️ Laatste training in Overvecht

3 januari, 10.43 uur

Momenteel werkt FC Utrecht de laatste training op het FC Utrecht Topsportcentrum in Overvecht af. Later vandaag vliegt de 24-koppige selectie met stafleden naar het Spaanse Alicante, om vervolgens per bus de reis te maken naar Campoamor. 

Meer informatie over de spelers die meegaan op trainingskamp LEES JE HIER.