Kids Day: Unieke shirts, nieuwe hard cup en 12-jarige stadionspeaker

31 januari 2024

Kinderen met korting naar FC Utrecht - FC Volendam.

De spelers van FC Utrecht dragen unieke shirts, zondag tijdens de wedstrijd tegen FC Volendam. Het is die dag Kids Day in Stadion Galgenwaard. In dat kader wordt een nieuwe hard cup uitgegeven én krijgt vaste stadionspeaker Ferdi ten Ham hulp van een 12-jarige assistent-speaker: Ian uit Vianen.

Kinderen uit het Wilhelmina Kinderziekenhuis, die zondag als vips vanuit skyboxen kunnen genieten van het duel met FC Volendam, hebben speciaal voor deze wedstrijd de namen en de rugnummers van de spelers van FC Utrecht getekend. Die zullen dan ook te zien zijn op de shirts die de voetballers van FC Utrecht zondag dragen. De unieke tricots worden na de wedstrijd geveild en de opbrengst daarvan komt ten goede aan Vrienden UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis.

Ook wordt zondag een nieuwe hard cup gepresenteerd. Op de statiegeldbeker, die ook erg leuk is om aan je verzameling toe te voegen, is een fraaie tekening van Stadion Galgenwaard te zien én prijkt het vrolijke logo van FC Utrecht’s kidsclub Junior Tigers, met daarop mascottes Tiger en Tigergirl. Verzamelaars opgelet: de komende tijd worden nog meer nieuwe hard cups uitgebracht.

Stadionspeaker Ferdi ten Ham krijgt zondag, geheel in lijn met het Kids Day-thema, assistentie van Ian uit Vianen. Hij is 12 jaar en zal zondag dus ook te horen zijn in Stadion Galgenwaard.

Voor kids zijn overigens speciale tarieven van kracht tijdens FC Utrecht – FC Volendam; kinderen tot en met 15 jaar kunnen voor slechts 5 euro een kaartje aanschaffen voor de Cityside of Zuidtribune.