Vandaag was de tegenstander AZ O15. Een team waar altijd strijd tegen geleverd wordt. Het was ook de wedstrijd van Mike Hoppenbrouwers. Mike was na een periode van blessureleed weer terug. Hij had lang gezwoegd en gerevalideerd, ook op momenten dat zijn teammaten vrij waren. Hulde!

FC Utrecht O15 ging direct in de aanval wat twee kansjes opleverde. De tegenaanval in de 6e minuut was direct raak, 0 -1. Een lange bal vanaf middenveld ging over de verdediger heen en de linker aanvaller van AZ O15 gaf hem voor en de spits tikte hem binnen. De 0–2 viel in de 10e minuut. Deze kwam van rechts. Door niet goed en kort verdedigen kwam de bal voor in de 16 en de AZ spits stond vrij ongedekt en tikt deze binnen. De jongens pepten elkaar op en vanaf de aftrap werd de aanval weer gezocht. Na diverse pogingen om een doelpunt te maken sloeg AZ O15 in de 24e minuut een aanval van FC Utrecht O15 af en gingen er aan de rechterkant vandoor. Na een bijna identieke actie als bij de 0-2 maakte een aanvaller met een halve volley de 0-3. In de 27e minuut brak Rutger goed door op rechts en gaf de bal op maat aan Bright. Hij knalde de bal op het doel maar de keeper pareerde de bal. De 0-4 viel in de 30e minuut. Het was een zondagsschot die onhoudbaar in de kruising terecht kwam.

In de rust werd er goed gesproken met elkaar onder aanvoering van trainer Mourad. Er stond in de 2e helft een beter FC Utrecht O15 in het veld. Er werden kansen gecreëerd en de aanvallen van AZ O15 werden beter onderschept. Door beter druk te zetten werden er kansen gecreëerd. Helaas zat er geen doelpunt bij. Volgende week uit naar Go Ahead Eagles O15.