Onder ideale weersomstandigheden nam de ploeg van trainer Maarten Bormans het op tegen Alphense Boys O14. De voorbereiding was wat onrustig geweest, er ging een ware griepepidemie rond in de ploeg, met maar liefst 9 slachtoffers gedurende de week. Gelukkig waren 16 van de 20 spelers op tijd hersteld om aan de aftrap te beginnen.

De gasten schoten brutaal uit de startblokken en dwongen daarmee in de eerste minuten 2 corners af. Na 4 minuten trok de O14 het initiatief naar zich toe. De eerste waarschuwing kwam via aanvoerder Kubilay die na goed doorkomen op rechts de keeper testte. Dit bleek de enige waarschuwing. Één minuut later legde Semih de bal met veel gevoel achter de verdediging en had Rayen aan één balcontact voldoende om de 1-0 binnen te lopen.

De O14 hield de wedstrijd stevig onder controle, maar wist pas in minuut 20 de score uit te breiden. Ties kwam door via de linkerkant en wist oud-Alphense Boys speler Rayan vrij voor de keeper te zetten. Daarna ging het hard en schoten (wederom) Rayan en Lars (eerste doelpunt) de ruststand op het bord, 4-0.

Na rust een hoop wisselingen, waarbij O13 spelers Donovan en Ahmet hun O14 debuut maakten. Het spelbeeld bleef hetzelfde, maar door slordig te zijn in de eindpass wist de O14 de score niet extreem op te laten lopen. De eindstand kwam op 7-0 met goals van Tyrell, Brandon en Owen.